Kies lettergrootte

Sponsoring en donaties

Deskundigheid is de kern van onze identiteit. Wij willen dat onze netten werken en onze klanten goede dienstverlening krijgen. Samen, slim en waarmaken zijn de onderliggende waarden van Stedin. Samenwerking is cruciaal voor een goede dienstverlening.

Met slim werken en slimme oplossingen willen we onze ambities steeds beter waarmaken. Ook onze activiteiten ten aanzien van sponsoring richten zich hierop. Onze speerpunten zijn:  

  • Netwerken en deskundigheid in de energiebranche
    Stedin staat voor het veilig en continu transporteren van energie naar miljoenen consumenten en bedrijven. We leveren graag een bijdrage aan activiteiten die het netwerken en de deskundigheid in de energiebranche bevorderen. Zo sponsort Stedin het congres Nationaal Energie Forum en het Smart Cities congres. 

  • Maatschappelijke relevantie
    Stedin zorgt voor het transport van gas en elektriciteit in de Randstad. In ons werkgebied liggen de meeste ‘krachtwijken’, oftewel wijken met maatschappelijke problemen. We leveren graag een bijdrage aan activiteiten die maatschappelijke relevantie hebben. Zo beschilderden kinderen samen met een kunstenaar Mart Bechtold een transformatorhuisje op het Stichtseplein in Rotterdam om de wijk te verfraaien.