U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

KANS MAKEN OP
EXPEDITIE ENERGIE?


Expeditie Energie is een bordspel speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. Door het spel Expeditie Energie leert u, samen met uw gezin, hoe u zuiniger met energie kunt omgaan.

Schrijf u nu gratis in voor onze nieuwsbrief en wie weet ontvangt u Expeditie Energie binnenkort bij u thuis!!

Schrijf in en win

Wie gaat er met Tarzon mee
op Expeditie Energie?

Tarzon is een echte energieheld. Hij gaat namelijk op zoek naar slurpmonsters. Dit zijn kinderen die energie verspillen. Samen met Tarzon bezoeken we vier eilanden: Toekomst Eiland, Bespaar Eiland, Stads Eiland en Groen Eiland. Ieder eiland is uniek en op ieder eiland is het leven anders. Beantwoord interessante kennisvragen over energie en voer opdrachten uit die inzicht geven in het energieverbruik. Durft u het aan?

Schrijf u nu in voor de
nieuwsbrief en win!

Voorwaarden winactie:

  • Om kans te maken op het spel (zolang de voorraad strekt) moet u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief 
  • U kunt maar 1x inschrijven
  • Heeft u het spel niet gewonnen? Niet getreurd, u doet de volgende trekking weer mee!

Ja, ik doe mee!

Expeditie Energie
en de slimme meter

Ieder huishouden in Nederland krijgt een slimme meter aangeboden. Deze vervangt de oude meter(s) in de meterkast en geeft, als u dat wilt, uw meterstanden automatisch door aan de energieleverancier. Met de slimme meter werken we aan een duurzaam energiesysteem voor de toekomst. Expeditie Energie is een bordspel speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar waarbij u samen leert hoe u zuiniger kunt omgaan met energie. Bent u benieuwd wat de slimme meter nog meer te bieden heeft?

Bekijk alle voordelen