U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Innovatie voor morgen

Wij staan aan de vooravond van grote veranderingen op energiegebied. U gaat misschien ook zelf energie opwekken en elektrisch rijden. En we verwachten nog veel meer. Al die veranderingen hebben invloed op ons energienet. Daarom zijn we vandaag bezig met innovatie voor morgen.

Slimme netten

Wij werken aan allerlei innovatieprojecten die u ook gaan helpen om duurzamer om te gaan met energie. In Den Haag werken wij bijvoorbeeld aan slimme netten.

Alle bewoners van een appartementencomplex zijn aangesloten op een intelligent gestuurd energienet. Een besturingssysteem stemt vraag en aanbod van elektriciteit op elkaar af.

Power2Gas

Steeds meer van onze klanten leveren elektriciteit aan het net. Vraag en aanbod komen hierdoor vaker in onbalans en het is lastig om elektriciteit op te slaan.

Nieuwe technologie maakt het mogelijk om overtollige stroom om te zetten in gas. En dat kunnen we wel opslaan. Zo kunnen we slimmer omgaan met elektriciteit.