U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Het is op dit moment erg druk bij onze Klantenservice. Daarom kan de wachttijd langer zijn dan u van ons gewend bent. Misschien staat het antwoord op uw vraag tussen onze veelgestelde vragen. Excuses voor het ongemak.

VEELGESTELDE
VRAGEN

Hoe kan het Openingsbod mij als gemeente helpen?

Het Openingsbod Warmtetransitie bevat uitkomsten op buurtniveau voor alle gemeentes in het verzorgingsgebied van Stedin en Capturam. Wilt u als gemeente beginnen aan het opstellen van uw Transitievisie Warmte? Dan geven de uitkomsten van het Openingsbod richting aan de uitgangspunten van de Transitievisie Warmte. De robuuste buurten in uw gemeente zijn geschikt om op korte termijn mee van start te gaan. Bent u al op weg met de Transitievisie Warmte? Dan kunt u uw keuzes toetsen met het Openingsbod. Onze gebiedsregisseurs en accountmanagers helpen u graag in het interpreteren van de uitkomsten voor uw gemeente.

Gerelateerde vragen