U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

VEELGESTELDE
VRAGEN

Ik maak gebruik van een boiler. Waarom moet ik dit aan de monteur melden?

Voor uw warmwatervoorziening heeft u een boiler die ’s nachts water opwarmt. Door een technische wijziging in ons netwerk, bieden wij de boilerschakeling in de toekomst niet meer op afstand aan zoals u gewend was. 

Om het 's nachts opwarmen van het water in de toekomst te behouden, kunt u een schakelklokje laten plaatsen. Stedin biedt deze dienst niet aan. Op internet vindt u diverse aanbieders voor schakelklokken. 

Uitzondering
  • In de provincie Utrecht bij klanten met een POS 43-kast worden wel schakelklokjes geplaatst door Stedin.

De schakelklok die wij in uitzonderingsgevallen plaatsen is van het type EG103 van het merk Hager. Deze heeft een lange levensduur. De schakelklok is uw eigendom. Mocht het in de toekomst nodig zijn om de schakelklok te vervangen, dan bent u hier zelf voor verantwoordelijk en zijn de bijbehorende kosten voor uw eigen rekening. De handleiding van uw type schakelklok vindt u op de website van de fabrikant www.hager.nl (type: EG103).

Gerelateerde vragen