U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Het is op dit moment erg druk bij onze klantenservice. De wachttijd kan langer zijn dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak.

VEELGESTELDE
VRAGEN

Kan ik de adressen naar een Excel-bestand downloaden?

U kunt alle getoonde dossiers exporteren naar een Excel-bestand. Het is ook mogelijk om de adressen te sorteren en/of te filteren voordat u deze exporteert.