U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Het is op dit moment erg druk bij onze Klantenservice. Daarom kan de wachttijd langer zijn dan u van ons gewend bent, ook op WhatsApp. Misschien staat het antwoord op uw vraag tussen onze veelgestelde vragen. Excuses voor het ongemak.

VEELGESTELDE
VRAGEN

Waarom blijft mijn boiler opwarmen terwijl het TF-signaal is gestopt?

Daar kunnen meer redenen voor zijn:

  1. Het kan zijn dat de boiler met een ander TF-signaal in de buurt schakelt. Kijk op onze website in de planning of er bij de woonplaats meer datums staan. Als dat het geval is, stopt de boiler waarschijnlijk op de tweede datum met schakelen. Zorg nu alvast dat u voorbereid bent. Zo voorkomt u dat u straks onder een koude douche staat.
  2. Het kan zijn dat de boiler met een centrale schakelklok van Stedin schakelt. Deze stoppen later in 2022. Wanneer kunnen wij nog niet zeggen. Als dit bekend is, vindt u dat op onze website. Wij adviseren u hier niet op te wachten, maar u nu alvast voor te bereiden.
  3. Het kan zijn dat de boiler niet met een TF-signaal schakelt. Het stoppen van het TF-signaal heeft dan geen gevolgen voor de boiler.

Gerelateerde vragen