U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Het is op dit moment erg druk bij onze Klantenservice. Daarom kan de wachttijd langer zijn dan u van ons gewend bent, ook op WhatsApp. Misschien staat het antwoord op uw vraag tussen onze veelgestelde vragen. Excuses voor het ongemak.

VEELGESTELDE
VRAGEN

Wat is gecontracteerd vermogen?

U heeft een gasaansluiting met een aansluitcapaciteit van meer dan 40 m3 (per uur) en met een dagelijkse of uurlijkse afstandsuitlezing van de meetinrichting op de aansluiting. We noemen u een telemetriegrootverbruiker. Wij reserveren voor u capaciteit op ons gasnet. Dit noemen wij de contractcapaciteit (of: gecontracteerd vermogen). Dit is het maximale vermogen (in m3) dat u maandelijks afneemt. Dit is vastgesteld in de aansluit- en transportovereenkomst die u met ons heeft afgesloten. Voor advies over uw contractcapaciteit neemt u contact op met een erkende installateur.

Gerelateerde vragen