U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Het is op dit moment erg druk bij onze Klantenservice. Daarom kan de wachttijd langer zijn dan u van ons gewend bent, ook op WhatsApp. Misschien staat het antwoord op uw vraag tussen onze veelgestelde vragen. Excuses voor het ongemak.

VEELGESTELDE
VRAGEN

Wat omvat het congestiegebied?

Het gaat in dit geval concreet om het hoogspanningsnet van provincie Utrecht met 9 hoofdverdeelstations en 30 TS-MS-stations in de provincie Utrecht. Congestie geldt voor alle gemeenten in Utrecht, met uitzondering van Vijfherenlanden en een gedeelte van Woerden. Woerden is voor het grootste deel aangesloten op het hoogspanningsstation Gouda, wat deel uitmaakt van het hoogspanningsnet van Zuid-Holland. Het zuidoosten van Woerden is aangesloten op het 50kV-station in Montfoort, dat is aangesloten op het hoogspanningsnetwerk van Utrecht. Hiervoor geldt congestie. Vijfherenlanden is aangesloten op het hoogspanningsstation Arkel, dat ook deel uitmaakt van het hoogspanningsnet van Zuid-Holland.

Gerelateerde vragen