HET OPENINGSBOD ADVIES VOOR NIEUWE WARMTE IN DE WIJK

Hoe gaan we onze huizen en gebouwen verwarmen als we stoppen met het gebruik van aardgas? Het vinden van de beste manier om huizen op een andere manier te verwarmen is uitdagend. Wij ontwikkelen het Openingsbod om gemeenten te adviseren bij nieuwe warmte in de wijk. Vrijdag 22 maart willen wij deze methodiek graag met u delen en nodigen u uit voor een feestelijk getinte onthulling van de eerste versie van het Openingsbod.

De methodiek van het Openingsbod brengt de energietransitie letterlijk naar een hoger niveau: de onthulling vindt plaats op de hoogste verdieping van het hoofdkantoor van Stedin met prachtig uitzicht over de Maasstad.

Programma

15.00 uur: Ontvangst op Blaak8, Stedin 

15:30 uur: Welkomstwoord, doel & aanleiding methodiek Openingsbod

15:45 uur: Toelichting op aanpak van methodiek door CE Delft & Quintel Intelligence

16:15 uur: Nabespreking & afronding 

16.30 uur: Netwerken met een hapje & drankje 

Locatie en vervoer

Stedin, Blaak 8 in Rotterdam

Stedin is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Het hoofdkantoor ligt tegenover NS-station Blaak. Komt u liever met de auto? Parkeer dan in de garage onder de Markthal die ook tegenover het Stedin-pand ligt.

 

SAMEN KOMEN WE VERDER

Het Openingsbod is een voorbeeld van een innovatie waarmee we de energietransitie versnellen. Maar de methodiek is nog volop in ontwikkeling. Wij zien daarom uit naar uw komst zodat we met u de opties voor samenwerking en verbetering van de methode kunnen verkennen.

Hopelijk tot ziens op 22 maart!