Raad van bestuur

Marc van der Linden

Drs. M.W.M. (Marc) van der Linden

Voorzitter/ CEO
Raad van bestuur Stedin Holding N.V.

Marc van der Linden (1972) is per 1 februari 2017 benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur. Daarvoor was hij, sinds december 2012, lid van raad van bestuur van Eneco Holding N.V. Hij startte in 1997 bij Eneco en bekleedde diverse functies waaronder die van directeur van Eneco Energy Projects, directeur van Eneco Installatiebedrijven en directeur van Eneco Wind. Voor die tijd werkte Marc bij Van Gansewinkel Groep. Hij studeerde Economie aan de Universiteit van Tilburg.

Drs. J.A.M. (Judith) Koole

Lid / COO
Raad van bestuur Stedin Holding N.V.

Judith Koole (1969) is per 1 februari 2017 benoemd tot lid van de raad van bestuur. Daarvoor was zij Directeur Klant en Markt van Stedin Netbeheer B.V. Zij startte in 2012 bij Stedin en was onder meer werkzaam als Manager Programmaregie en manager van ReVisie (fusie Stedin / Joulz). Voor die tijd werkte zij bij Delta en bij SITA (SUEZ) in eindverantwoordelijke lijnfuncties. Zij studeerde Frans, aangevuld met bedrijfskunde, aan de Radboud Universiteit Nijmegen.
Judith Koole
Gerard Vesseur

G. (Gerard) Vesseur RA

Lid/ CFO
Raad van bestuur Stedin Holding N.V.

Gerard Vesseur (1954) is per 1 februari 2017 benoemd tot lid van de raad van bestuur. Daarvoor was hij Financieel Directeur bij Stedin Netbeheer B.V.  Hij begon in 1998 bij de Eneco Groep en was eerst bij Eneco Directeur Finance, daarna Directeur Control & Risk en later Directeur Finance bij Joulz B.V. Voor die tijd werkte Gerard bij Global Knowledge en Arthur Andersen. Gerard is registeraccountant (NIvRA) en studeerde HEAO bedrijfseconomie.

Nevenfuncties
  • Bestuurslid Oikocredit Nederland