Nieuws

Energiebesparingsmarkt Houten op maandag 2 november

20-10-2015
Houten, 20 oktober 2015 - Wilt u weten hoe u energie en daarmee geld bespaart? Met handige tips die goed zijn voor het milieu én uw portemonnee! Kom dan maandag 2 november naar de energiebesparingsmarkt in het gemeentehuis van Houten. U krijgt waardvolle tips en informatie waarmee u uw energiekosten kunt verlagen en het comfort in uw huis kunt verbeteren. Ook ontvangt u deze avond een gratis energie- besparingsgadget die u direct thuis kunt gebruiken.

Deze energiebesparingsmarkt wordt georganiseerd door netbeheerder Stedin, de Natuur- en Milieufederatie Utrecht NMU en de gemeente Houten. Behalve de organisatoren staan verschillende aanbieders van energiebesparende maatregelen en energieverbruikers met een stand op de markt. Ook zijn het digitale energieloket Bleeve en diverse ervaringsdeskundigen aanwezig.   

Noteer deze gratis avond alvast in uw agenda en kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Houten.

Over Stedin

Stedin is de onafhankelijke netbeheerder in het meest stedelijke gebied van Nederland: het grootste gedeelte van de provincie Zuid-Holland, inclusief de grootste haven van Europa, en de provincie Utrecht. De organisatie is verantwoordelijk voor ontwikkeling, aanleg, beheer, onderhoud en management van energienetten. Stedin is de schakel tussen ruim 2 miljoen klanten en de energieleveranciers. Het bedrijf staat met 3.100 medewerkers voor veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van energietransport. Stedin is gevestigd in Rotterdam.


Deel dit artikel