Nieuws

Gasstoring bij klanten Gouda Goverwelle door Stedin opgelost

12-11-2015
Gouda, 12 november 2015 – Stedin heeft de gasstoring bij 3.921 klanten in Gouda opgelost. Donderdagmiddag 12 november 2015 hadden bewoners in de wijk Goverwelle vanaf 16:00 uur geen beschikking over gas. Het ging om klanten in de omgeving van de Sportlaan en de Goverwellesingel. Donderdagavond rond 19:15 uur was de storing door Stedin opgelost.

Bij de betrokken bewoners viel de gasdruk door nog onbekende oorzaak gedeeltelijk weg. Klanten met CV’s, boilers en/of kooktoestellen die op gas werken, konden hiervan tijdelijk geen gebruik maken. Er werd sinds donderdagmiddag hard gewerkt om de gaslevering te herstellen. Stedin onderzoekt de oorzaak.

Meer info is terug te lezen via ons liveblog.

Over Stedin

Stedin is de onafhankelijke netbeheerder in het meest stedelijke gebied van Nederland: het grootste gedeelte van de provincie Zuid-Holland, inclusief de grootste haven van Europa, en de provincie Utrecht. De organisatie is verantwoordelijk voor ontwikkeling, aanleg, beheer, onderhoud en management van energienetten. Stedin is de schakel tussen ruim 2 miljoen klanten en de energieleveranciers. Het bedrijf staat met 3.100 medewerkers voor veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van energietransport. Stedin is gevestigd in Rotterdam.

Deel dit artikel