Nieuws

Nieuwe website voor aansluitingen

06-07-2015
Rotterdam, 6 juli 2015 - Vanaf 13 juli 2015 is mijnaansluiting.nl de nieuwe website voor het aanvragen en wijzigen van aansluitingen voor elektriciteit, gas, warmte, water, televisie, internet en telefoon. De nieuwe website vervangt het huidige aansluitingen.nl en is een gezamenlijk initiatief van de netbeheerders. Ook Stedin doet mee.

Eén landelijke website, meer dan 25 aanbieders

In elke regio zijn verschillende aanbieders actief voor aansluitingen. Via de postcode kunt u op mijnaansluiting.nl de aanbieders in uw regio zien en kunt u direct en eenvoudig een aansluiting aanvragen of wijzigen. De ingevoerde gegevens worden automatisch verzonden naar de betreffende netbeheerder. 

De voordelen
‎Judith Koole, Directeur Klant en Markt bij Stedin: 'Het aanvraagproces via mijnaansluiting.nl is vereenvoudigd en in heel Nederland zoveel mogelijk uniform waardoor het veel gebruiksvriendelijker is.' 

Naast het toegenomen aantal deelnemers, is een ander belangrijk voordeel van de nieuwe website is de statusinformatie. Stap voor stap wordt het aanvraagproces weergegeven: van de offerte tot de betaling en de werkende aansluiting. Alle partijen kunnen op elk moment de voortgang van een aanvraag volgen. Voor zakelijke aanvragers is het praktisch dat zij in één keer aansluitingen op meerdere adressen kunnen aanvragen. Ook is het mogelijk om een voorkeursplanning aan te geven voor de werkzaamheden.


Over Stedin
Stedin is de onafhankelijke netbeheerder in het meest stedelijke gebied van Nederland: het grootste gedeelte van de provincie Zuid-Holland, inclusief de grootste haven van Europa, en de provincie Utrecht. De organisatie is verantwoordelijk voor ontwikkeling, aanleg, beheer, onderhoud en management van energienetten. Stedin is de schakel tussen ruim 2 miljoen klanten en de energieleveranciers. Het bedrijf staat met 3.100 medewerkers voor veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van energietransport. Stedin is gevestigd in Rotterdam

Deel dit artikel