Nieuws

Werkzaamheden Stedin aan gasnet Lieve Vrouwengracht in Montfoort

04-08-2015
Montfoort, 3 augustus 2015 – Stedin voert van maandag 10 tot en met vrijdag 14 augustus 2015 werkzaamheden uit aan haar gasnet op de Lieve Vrouwengracht in Montfoort.  Het gasnet wordt uitgebreid om het nieuwgebouwde appartementencomplex De Zwaan aan te kunnen sluiten. De Lieve Vrouwengracht is in deze periode afgesloten voor alle verkeer tussen de Achterdijk en Heilig Levenstraat.De voorbereidende werkzaamheden door de aannemer en het bouwkundig onderzoek zijn inmiddels gereed. In week 33 start de daadwerkelijke uitbreiding van het gasnet om de nieuwe woningen te kunnen aansluiten. Netbeheerder Vitens brengt tegelijkertijd de waterleiding aan op hetzelfde traject.

De werkzaamheden kunnen leiden tot verminderde bereikbaarheid voor het verkeer. Omleidingsroutes en parkeermogelijkheden worden lokaal met bebording aangegeven. Omwonenden worden zoveel mogelijk hierover geïnformeerd door de uitvoerende aannemers.

Over Stedin

Stedin is de onafhankelijke netbeheerder in het meest stedelijke gebied van Nederland: het grootste gedeelte van de provincie Zuid-Holland, inclusief de grootste haven van Europa, en de provincie Utrecht. De organisatie is verantwoordelijk voor ontwikkeling, aanleg, beheer, onderhoud en management van energienetten. Stedin is de schakel tussen ruim 2 miljoen klanten en de energieleveranciers. Het bedrijf staat met 3.100 medewerkers voor veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van energietransport. Stedin is gevestigd in Rotterdam.

Deel dit artikel