NIEUWS
Stedin ook via WhatsApp bereikbaar voor de klant

03-05-2016
Rotterdam, 3 mei 2016 - Stedin is sinds de maand mei ook bereikbaar via de digitale berichtendienst WhatsApp. Met WhatsApp kunnen klanten met een smartphone tussen 8.00 en 17.00 uur vragen stellen aan de netbeheerder over de slimme energiemeter of hun aansluiting op het energienet. Met de toevoeging van WhatsApp aan haar bestaande communicatiekanalen wil Stedin de service en snelheid voor de klanten verder verbeteren.

Directeur Klant en Markt Judith Koole van Stedin: ,,Ruim 9 miljoen Nederlanders gebruiken op dit moment WhatsApp. Dus is het een goed communicatiemiddel voor klanten om laagdrempelige contact met ons te zoeken. Door de inzet van een extra communicatiemiddel zijn we niet alleen beter bereikbaar, we verwachten klanten ook sneller en efficiënter te helpen. Voor zowel de klant als Stedin een verbetering’’.

Hoe werkt het?

Stedin is via Whatsapp bereikbaar op 06-46963963. Nadat het nummer aan de eigen contactenlijst is toegevoegd, kan via WhatsApp een bericht naar Stedin worden gestuurd. Dit bericht komt vervolgens binnen bij de klantenservice in Rotterdam, waar medewerkers klaar zitten om de vraag te beantwoorden. 

Storing? Bel het storingsnummer 0800-9009

Vanwege de veiligheid is het noodzakelijk om bij een elektriciteitsstoring of gaslekkage altijd het landelijk storingsnummer 0800-9009 te bellen. Het is via Whatsapp niet mogelijk deze te melden. Alle andere vragen over Stedin diensten kunnen via Whatsapp, website, Twitter, Facebook en het telefonische klantenservicenummer worden gesteld. Meer informatie staat op www.stedin.net/klantenservice.

Over Stedin

Stedin is de onafhankelijke netbeheerder in het meest stedelijke gebied van Nederland: het grootste gedeelte van de provincie Zuid-Holland, inclusief de grootste haven van Europa, en de provincie Utrecht. De organisatie is verantwoordelijk voor ontwikkeling, aanleg, beheer, onderhoud en management van energienetten. Stedin is de schakel tussen ruim 2 miljoen klanten en de energieleveranciers. Het bedrijf staat met 3.100 medewerkers voor veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van energietransport. Stedin is gevestigd in Rotterdam.

Deel dit artikel