NIEUWS
Verbeterde storingsinformatie Stedin via apps en mobiele website

05-06-2014

Rotterdam, 5 juni 2014 – Weet Stedin al dat er een stroomstoring is? Hoe groot is de storing? Snelle reparatie door én informatie van Stedin is meer dan gewenst bij energieuitval. De netbeheerder geeft via haar eigen apps voor Apple en Android smartphones, tablets en een mobiele website (m.stedin.net) verbeterde informatie over grotere incidenten in haar werkgebied.

De Stedin app is te vinden in de App store van Apple. De Android App staat in de Google Play store. De mobiele website is te vinden via m.stedin.net.

Interactieve kaart & actuele storingsinfo

Op een interactieve kaart kan iedereen de grotere elektriciteits-, gasstoringen en gaslekkages in ons gebied zien en onder ‘actueel’ de bijbehorende updates en nieuwsberichten hierover volgen. Bezoekers die vanaf een mobiele telefoon of tablet de Stedinwebsite bezoeken komen hierop automatisch uit, via ‘meer’ kunnen ze doorklikken naar de traditionele, volledige website. De interactieve kaart is ook te zien op de reguliere Stedinwebsite.

De informatie is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Daarnaast gebruikt Stedin haar Twitteraccount @Stedin en het Nationaal Storingsnummer (0800-9009) om klanten en geïnteresseerden op de hoogte te houden.

Over Stedin

Stedin is de onafhankelijke netbeheerder in het meest stedelijke gebied van Nederland: het grootste gedeelte van de provincie Zuid-Holland, inclusief de grootste haven van Europa, en de provincie Utrecht. De organisatie is verantwoordelijk voor ontwikkeling, aanleg, beheer, onderhoud en management van energienetten. Stedin is de schakel tussen ruim 2 miljoen klanten en de energieleveranciers. Het bedrijf staat met 1.200 medewerkers voor veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van energietransport. Stedin is gevestigd in Rotterdam.

Bron: Stedin

Deel dit artikel