Bereken de kosten voor een aansluiting

Indicatie van de kosten berekenen

Hieronder kunt u een indicatie van de kosten berekenen. Voor een nieuwe aansluiting en een aanpassing aan uw huidige aanlsuiting. Deze berekening is een indicatie en hebben wij met de grootst mogelijke zorg samengesteld en is van toepassing op de meest voorkomende situaties. U kunt aan deze gegevens geen rechten ontlenen.

Let op! U vraagt een offerte aan via de website www.mijnaansluiting.nl. U kunt dat niet op deze website doen.

Per 1 juli 2018 mag Stedin volgens de wet geen nieuwe gebouwen meer aansluiten op het aardgasnetwerk. Dit mag alleen als er een bouwvergunning is aangevraagd voor 1 juli 2018. Deze wijziging geldt voor alle kleinverbruikers (max 40 m3 gas/uur), zoals woningen en kleine bedrijfsgebouwen. Meer informatie.

Deze indicatie hebben wij met de grootst mogelijke zorg samengesteld en is van toepassing op de meest voorkomende situaties. U kunt aan deze gegevens geen rechten ontlenen.

Woont u in een gebied met een warmtenet? Of in een (buiten)gebied waar het onrendabel is om een gasaansluiting te realiseren? Dan is het mogelijk dat wij u geen gasaansluiting kunnen aanbieden. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice.

Bij het wijzigen van uw elektriciteitsaansluiting van 1 x 35 ampère naar 3 x 25 ampère of zwaarder, is het noodzakelijk uw groepenkast hiervoor te laten aanpassen door een elektrotechnisch installateur voordat wij onze werkzaamheden kunnen uitvoeren. Dit geldt ook als u wilt verlichten naar 1 x 35 ampère.

Kosten voor benodigde vergunningen en/of meldingen van graafwerkzaamheden zijn niet inbegrepen.

Wilt u de aansluiting aanvragen?

Een aansluiting voor gas en/of elektriciteit vraagt u aan via www.mijnaansluiting.nl. Hier regelt u eenvoudig uw aanvraag voor de energieaansluiting. Voor een correcte en vlotte afhandeling van uw aanvraag adviseren wij u zoveel mogelijk tekeningen en foto’s bij uw aanvraag mee te sturen.

Wilt u de aansluiting(en) verplaatsen?

Een aansluiting verplaatsen voor gas of elektriciteit vraagt u aan via www.mijnaansluiting.nl. Hier regelt u eenvoudig uw aanvraag voor de energieaansluiting. Voor een correcte en vlotte afhandeling van uw aanvraag adviseren wij u zoveel mogelijk tekeningen en foto’s bij uw aanvraag mee te sturen.

Wilt u de aansluiting(en) laten verwijderen?

Een aansluiting verwijderen voor gas of elektriciteit vraagt u aan via www.mijnaansluiting.nl. Hier regelt u eenvoudig uw aanvraag voor de energieaansluiting. Voor een correcte en vlotte afhandeling van uw aanvraag adviseren wij u zoveel mogelijk tekeningen en foto’s bij uw aanvraag mee te sturen.

Wilt u de aansluiting(en) wijzigen?

Een aansluiting wijzigen voor gas of elektriciteit vraagt u aan via www.mijnaansluiting.nl. Hier regelt u eenvoudig uw aanvraag voor de energieaansluiting. Voor een correcte en vlotte afhandeling van uw aanvraag adviseren wij u zoveel mogelijk tekeningen en foto’s bij uw aanvraag mee te sturen.

Naar www.mijnaansluiting.nl