Heeft u hulp nodig met de slimme meter?

Vind uw handleiding

Vul hieronder de eerste 4 tot 5 cijfers en letters van het meternummer in (staat onder de barcode). Bijvoorbeeld E0002. 

Kunt u uw handleiding niet vinden? Bekijk dan alle handleidingen.

Wat kan ik met de slimme meter?

U hoeft geen standen meer door te geven

U geeft nu zelf ieder jaar uw meterstanden door aan uw energieleverancier. Dat is met de slimme meter verleden tijd. Deze digitale meter stuurt uw meterstanden automatisch door naar uw energieleverancier. Uw energieleverancier stuurt twaalf keer per jaar gratis een verbruiksoverzicht naar u toe. U krijgt nauwkeurige rekeningen van uw energieleverancier op basis van exacte meterstanden.

U bent klaar voor de toekomst

Met de slimme meter heeft u de stap gezet naar de toekomstige energiewereld. Denk daarbij aan nieuwe mogelijkheden die u helpen om energie te besparen en te verduurzamen of aan energiecontracten op maat. Met de slimme meter houden we de continue verandering van vraag en aanbod van energie in balans. De slimme meter is hierin een onmisbare schakel.

SLIMME METER EN PRIVACY

Uw meterstanden zijn zichtbaar voor u, uw netbeheerder en uw energieleverancier. Niemand anders heeft toegang tot deze gegevens, tenzij u daar zelf uitdrukkelijk toestemming voor geeft. Ook is de slimme meter uitgebreid getest en beveiligd tegen inbraakpogingen en hackers.

Meer over uw privacy

Vragen over "Algemene info"