Heeft u hulp nodig met de slimme meter?

Vind uw handleiding

Vul hieronder de eerste 4 tot 5 cijfers en letters van het meternummer in (staat onder de barcode). Bijvoorbeeld E0002. 

Kunt u uw handleiding niet vinden? Bekijk dan alle handleidingen.

Wat kan ik met de slimme meter?

U hoeft geen standen meer door te geven

U geeft nu zelf ieder jaar uw meterstanden door aan uw energieleverancier. Dat is met de slimme meter verleden tijd. Deze digitale meter stuurt uw meterstanden automatisch door naar uw energieleverancier. Uw energieleverancier stuurt zes keer per jaar gratis een verbruiksoverzicht naar u toe. U krijgt nauwkeurige rekeningen van uw energieleverancier op basis van exacte meterstanden.

U bent klaar voor de toekomst

Met de slimme meter heeft u de stap gezet naar de toekomstige energiewereld. Denk daarbij aan nieuwe mogelijkheden die u helpen om energie te besparen en te verduurzamen of aan energiecontracten op maat. Met de slimme meter houden we de continue verandering van vraag en aanbod van energie in balans. De slimme meter is hierin een onmisbare schakel.

De slimme meter en mijn privacy

Stedin doet er alles aan om uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen. In Nederland gelden strenge regels als het gaat om privacy en veiligheid. Deze zijn vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens en in de Privacy- en Securityeisen van Netbeheer Nederland. Vanzelfsprekend volgt Stedin deze wet- en regelgeving. De meterstanden die voor ons zichtbaar zijn, worden goed beveiligd.

Lees alles over de slimme meter en uw privacy

Live chat

Weet u zeker dat u de chat wilt afsluiten?

Wilt u Stedin helpen bij het verbeteren van de website?