De start van jouw technische loopbaan
Kom naar de open dag op de Stedin Bedrijfsschool

Rotterdam, 29 december 2023

Bij Stedin werk je aan een unieke uitdaging: de energietransitie. Hierbij zijn technici met kennis belangrijker dan ooit. Dat is voor jou een geweldige kans om te groeien en te leren! Begin jij als leerling monteur en groei je door tot technisch specialist, uitvoerder óf engineer? Bij Stedin is het mogelijk! Op 27 januari openen wij de deuren van onze bedrijfsschool in Rotterdam en nodigen wij je uit voor een superleuke dag vol ontdekkingen.

Leren en groeien op onze bedrijfsschool 

Wist je dat we bij Stedin onze monteurs zelf opleiden? Tijdens onze open dag vertellen we je alles over de kansen die onze bedrijfsschool biedt! Of je nu net begint met nadenken over je toekomst of al een idee hebt, ontdek hoe onze opleidingsprogramma's jouw carrière op weg kunnen helpen!

Op de open dag maak je kennis met Stedin. Ontmoet onze betrokken docenten en ontdek hoe het er aan toegaat op onze bedrijfsschool. Maak in onze praktijklokalen kennis met de uitdagingen waar onze monteurs dagelijks mee te maken hebben. Het verhelpen van een storing, het aansluiten van een gasleiding en meer.

Wil je alvast een digitaal kijkje nemen op onze bedrijfsschool? Bekijk hier de video: 

Praktische informatie

  • Stedin Bedrijfsschool, Keileweg 63, 3029 BR Rotterdam
  • Zaterdag 27 januari
  • Tussen 10:00 uur en 14:30 uur 

Meer weten?

Kan je niet wachten om langs te komen op onze dag maar wil je graag alvast wat meer weten over de mogelijkheden op de bedrijfsschool van Stedin? Kijk dan snel op onze pagina over de bedrijfsschool of over de leertrajecten die wij aanbieden!

Zien we jou op 27 januari?

Aanmelden is niet nodig. Neem je vrienden of familie mee en dan zien wij je op onze bedrijfsschool! Wij hebben er heel veel zin in. Tot dan!

Is Rotterdam te ver weg voor jou? In Utrecht hebben wij ook een bedrijfsschool en daar gaan we ook een open dag organiseren. Hou onze kanalen in de gaten voor de datum en meer informatie!