Als je jezelf bent, werkt het net wat beter! Bij Stedin vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. We werken voor iedereen én werken met iedereen. Wie je ook bent, wat je ook doet, bij ons ben je welkom. Krijg je energie van verbinding? Dan hebben we meerdere netwerken waar je je bij aan kan sluiten. Hier vind je er een aantal.

Jong Stedin Groep

Jong Stedin Groep is hét netwerk van en voor onze jongere collega’s. De plek waar we elkaar ontmoeten, leren kennen en verbinding maken.

We organiseren door het jaar heen diverse activiteiten zoals bedrijfsbezoeken, lezingen en workshops. Zo leer je de organisatie kennen en vergroot je jouw kennis, netwerk en skills.

Leuk: we organiseren ook maandelijkse borrels, BBQ’s en een ski trip. Genoeg te doen dus en iedereen is welkom!

 


F-EMPOWER

F-EMPOWER is het netwerk voor, door en met vrouwen van Stedin Groep. In een energiewereld vol mannen wil F-EMPOWER de vrouwelijke kracht samen-brengen, delen en vermenigvuldigen met iedereen binnen Stedin Groep.

Hiervoor organiseren we regelmatig evenementen. Vaak specifiek gericht op vrouwen, maar ook regelmatig met of voor mannen. Want we geloven erin dat een goede verhouding tussen mannelijk en vrouwelijk leiderschap een organisatie helpt bloeien in cultuur en groeien in prestaties.


Stedin Pride 

Stedin Pride is ons netwerk voor LHBTIQ+-ers, om collega's te leren kennen die een ander huisje hebben dan de 'standaard'. Wij willen een werkplek creëren waar collega’s zich vrij voelen om te vertellen over hun huisje-boompje-beestje.

We organiseren evenementen en maandelijkse borrels. Iedereen is welkom. Ook als je al heel lang uit de kast bent. Of als je niet uit een kast hoeft, maar er wel over mee wil praten. En zelfs als je uit de kast komen echt zooo 2018 vindt, ja dan ook.