U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.


Energie genoeg bij Stedin. Vooral bij de netwerken waar jij je kan aansluiten. Hier vind je er een aantal.

Jong Stedin

Jong Stedin is ons Young Professionals netwerk. Bepaald geen grijze club. Op dit moment is de energietransitie een hot item. We bespreken alle ins en outs, kijken naar kansen en krijgen samen nieuwe inzichten. Het is een netwerk waar je kennis deelt, van elkaar leert en zo beter wordt in je werk. Ook fijn: je leert de gezichten van Stedin kennen, zodat je elkaar sneller weet te vinden. Welke opleiding of functie je hebt is niet belangrijk. Het gaat om je energie en of je zin hebt om lid te worden.
F-empower

F-EMPOWER draait op en om de 'power' en het 'empoweren' van vrouwen. Het is het netwerk voor, door en met vrouwen van Stedin Groep. Want in een energiewereld vol mannen wil F-EMPOWER deze kracht samenbrengen, delen en vermenigvuldigen met iedereen binnen Stedin Groep. Hiervoor organiseren we regelmatig evenementen. Vaak specifiek gericht op vrouwen, maar ook regelmatig met of voor mannen. Want we geloven erin dat een goede verhouding tussen mannelijk en vrouwelijk leiderschap een organisatie helpt bloeien in cultuur en groeien in prestaties.


Merkbouwers

Onze medewerkers zijn onze beste ambassadeurs. Zij dragen ons Stedin-verhaal uit naar buiten. 'Wie zijn we? Waar zijn we goed in? Waar staan we voor? Waarom werken we hier met plezier?’ Het merkbouwersnetwerk denkt daarover na en helpt mee. Van het onder de aandacht brengen van onze missie tot het organiseren van duurzame activiteiten. Medewerkers dragen het Stedin-verhaal uit richting onze klanten, stakeholders en jongeren. Zo geven we gastlessen aan kinderen over de energietransitie. En zetten we ons in voor het verduurzamen van Stedin-kantoren. Zo geven we zelf het goede voorbeeld.