Selectieprocedure

Je hebt een interessante Stedin vacature gezien? Mooi. Leuk dat je bij ons wilt werken! En nu? We leggen de stappen aan je uit.

1

Solliciteren

Je solliciteert via onze website. Onder de vacature vind je een knop met een digitaal sollicitatieformulier, waarin je je CV en motivatie kunt uploaden.

2

Ontvangstbevestiging

Je ontvangt een automatische bevestiging van ons per e-mail. Niet ontvangen? Controleer eerst je spamfilter of je ongewenste e-mail. Neem anders even contact met ons op.

3

Eerste selectie

Wij bekijken je cv en motivatie. Als we vinden dat deze voldoende aansluiten bij onze vacature, nodigen we je uit voor de volgende stap in het selectieproces. Zo niet, dan ontvang je van ons een afwijzing via e-mail. 

4

Online assessment

Voor sommige functies vragen wij je een online assessment te maken. Je krijgt daarvoor een uitnodiging via e-mail. In het assessment testen we je capaciteiten, persoonlijkheidskenmerken en ontwikkelvermogen (Learning Agility). Op basis van de uitkomst bekijken we of we met je in gesprek willen gaan.

5

Selectiegesprekken

We nodigen je uit voor een gesprek met een aantal van onze collega’s. Dit kan een leidinggevende, recruiter of aanstaande collega zijn. In dit gesprek leren we je graag beter kennen. We bespreken je kennis, ervaring en ontwikkelvermogen. Dit doen we omdat de energietransitie en Stedin razendsnel veranderen. We zijn dan ook op zoek naar collega’s die met ons mee willen veranderen, innovatief en ondernemend zijn. Als we na een eerste gesprek graag met je verder praten, nodigen we je uit voor een vervolggesprek. 

6

Arbeidsvoorwaardenvoorstel

Als er op alle fronten een klik is, ontvang je van ons een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website
Zet jij je handtekening onder het voorstel van Stedin? Dan werken we samen aan een duurzame toekomst. Voor onze klanten, voor jou en voor Stedin.

7

Screeningsbeleid

Wij verwachten van elkaar dat we altijd betrouwbaar en integer zijn. Dat we handelen in het belang van onze organisatie en klanten. Om deze betrouwbaarheid en integriteit zoveel mogelijk te garanderen, voeren wij een screeningsbeleid.

Dit betekent dat we van nieuwe collega’s een verklaring omtrent het gedrag (VOG) vragen. Je ontvangt van ons een instructie hoe je deze aan kunt vragen.
Voor sommige functies geldt een screeningsplicht. Dit betekent dat er een uitgebreide screening wordt gedaan. In dat geval is een VOG niet nodig. 

Vragen?

Heb je vragen over een specifieke vacature? Neem dan contact op met de recruiter die bij de betreffende vacature vermeld staat

Deel deze pagina