U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Adam Helbing

Adam Helbing

Achtergrond:
Bachelor in Industrieel Ontwerpen | Master in Strategic Product Design
Huidige rol:
Projectleider bij een procesverbetering met betrekking tot hoogspanningsonderhoud
Afdeling:
Zakelijk Complex (Hoogspanning)

Wat is je opdracht?

Er komt steeds meer werk op Stedin af en het is een flinke uitdagend om al ons werk goed te blijven uitvoeren. Daardoor is het belangrijk dat we (onder andere) onze operationele processen zo slim en efficiënt mogelijk inrichten. In mijn eerste opdracht houd ik me daar mee bezig. Samen met collega’s van verschillende afdelingen heb ik gewerkt aan een procesverbetering die ervoor moet zorgen dat onze collega’s buiten hun werk goed en veilig kunnen blijven doen.

Waarom is de opdracht voor jou interessant?

Vanuit de voornamelijk theoretische universiteitsbubbel, was deze opdracht meteen een sprong in het diepe. Dicht op de operatie werken, met diverse stakeholders – allemaal met hun eigen ideeën en prioriteiten – was een moeilijke, maar leuke uitdaging. Ik heb heel veel geleerd over Stedin en het leven in een groot, operationeel bedrijf, maar ook vooral over mezelf; wat ik leuk vind, waar ik goed in ben en hoe ik alles wat ik tot nu toe geleerd heb kan toepassen voor het beste resultaat. Soms was dat heel inhoudelijk. Soms veel meer menselijk.

Hoe helpt het toekomstmakerprogramma jou in je ontwikkeling?

Starten aan het werkende leven is best een spannende stap. Voor mij was het heel erg waardevol om een groep trainees om me heen te hebben waarmee ik deze ervaringen kon delen. We zijn allemaal jonge, ambitieuze starters met een flinke drang om goede dingen te doen en het is super waardevol om een groep gelijkgestemden te hebben. Het programma en de begeleiding zijn simpelweg top en de veilige vertrouwde omgeving die we elkaar kunnen geven zorgt ervoor dat we onszelf maximaal kunnen ontwikkelen.