Het verhaal van Denise

18-05-2020

Impact maken op de energietransitie. Het kan als toekomstmaker. Want in ons tweejarig talentenprogramma maak jij niet alleen kennis met de energietransitie. Maar lever je er ook dagelijks een bijdrage aan. Onze huidige toekomstmakers weten daar alles van. Om je een beter beeld te geven van hen, het talentenprogramma, de doorstroommogelijkheden en Stedin in het algemeen, stellen wij ze graag aan je voor. Hieronder lees je het verhaal van Denise. Wil je nog meer weten? Stuur een mailtje naar werken@stedin.net. Dan zorgen wij voor een virtueel koffiemomentje.

 

Naam: Denise van den Oever
Achtergrond: Bachelor in Psychologie | Master in Marketing
Huidige rol: Projectcoördinator Netrekenen Openbare Verlichting
Afdeling: Asset Management
Huidige opdracht: Het maken van technische berekeningen aan onze elektriciteitsnetten.  

Hoe helpt het toekomstmakerprogramma jou in je ontwikkeling?

Ontwikkeling staat centraal in het toekomstmakerprogramma en dat merk ik zeker! Om te beginnen hebben we veel mensen die ons helpen met persoonlijke ontwikkeling: denk aan een interne en externe coach, mede-toekomstmakers, een mentor en per verschillende opdracht een opdrachtgever. Zij denken allemaal mee over mijn ontwikkeling en geven waardevolle feedback.

Daarnaast hebben we regelmatig trainingen die in het teken staan van een bepaald onderwerp. Zo hadden we laatst een training over effectief communiceren en volgende week gaan we aan de slag met stakeholdermanagement. Tijdens deze trainingen leer je jezelf als persoon goed kennen en verbeter je je professionele vaardigheden. 

Tot slot zijn je opdrachten erg waardevol voor je ontwikkeling. Doordat je ieder halfjaar iets nieuws doet, krijg je veel te zien van de organisatie en leer je hoe je functioneert in verschillende situaties en omgevingen. Als toekomstmaker ben je van toegevoegde waarde. Je kunt tijdens je opdracht namelijk echt impact maken!

Wat motiveert jou om dagelijks weer aan de slag te gaan?

Ik ben enorm gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan de energietransitie en dat is ook echt wat we doen tijdens dit talentenprogramma. Mijn werk doet er echt toe en dat zorgt ervoor dat ik iedere dag gemotiveerd blijf. Omdat de energietransitie actueel is, zijn er elke dag weer nieuwe ontwikkelingen die het werk interessant maken. Verder haal ik veel energie uit mijn omgeving. De werksfeer is prettig en er is genoeg ruimte voor ontspanning. Zeker nu ik vanuit huis werk merk ik hoe waardevol de interactie met mijn collega’s is.

 

Deel dit artikel