Het verhaal van Kiki

18-05-2020

Impact maken op de energietransitie. Het kan als toekomstmaker. Want in ons tweejarig talentenprogramma maak jij niet alleen kennis met de energietransitie. Maar lever je er ook dagelijks een bijdrage aan. Onze huidige toekomstmakers weten daar alles van. Om je een beter beeld te geven van hen, het talentenprogramma, de doorstroommogelijkheden en Stedin in het algemeen, stellen wij ze graag aan je voor. Hieronder lees je het verhaal van Kiki. Wil je nog meer weten? Stuur een mailtje naar werken@stedin.net. Dan zorgen wij voor een virtueel koffiemomentje.

Kiki

Naam: Kiki Klerks
Achtergrond: Master in Industrial Ecology 
Huidige rol: Projectleider verbeterinitiatief 
Afdeling: Supply Chain
Huidige opdracht: Het verbeteren van de demand forecast van kritieke materialen voor onze leveranciers.

Hoe sluit je studie aan bij jouw werkzaamheden?

Mijn studie heeft me geleerd om naar een systeem als geheel te kijken en zowel technische als sociale aspecten hierin mee te nemen. Ik zie dit terug in bijna al mijn opdrachten. Geen één afdeling staat op zichzelf. Ze zijn altijd deel van een keten en bevinden zich in een ecosysteem van actoren. Door hier met een helicopterview naar te kijken is het makkelijker om het juiste probleem te identificeren en te komen tot de beste oplossing.

Wat maakt dit talentenprogramma zo bijzonder?

Het toekomstmakerprogramma is enorm maakbaar. Zijn er dingen die je mist? Dan kun je dit aankaarten. En wordt het bijvoorbeeld toegevoegd aan het programma óf een maatwerkoplossing voor jou gezocht. Dat is een enorme meerwaarde.

Daarnaast zijn de kansen die je als toekomstmaker krijgt heel bijzonder en niet te vergelijken met een normale startersfunctie. Het spreken van hoger management, de begeleiding, de fijne groep die ontstaat, het initiatief dat je kunt nemen, en de manier waarop je het bedrijf leert kennen en jezelf. Het zijn enkele voorbeelden van kansen die Stedin je biedt. Ik zou het iedereen aanraden!

 

Deel dit artikel