Het verhaal van Nyreeh

18-05-2020

Impact maken op de energietransitie. Het kan als toekomstmaker. Want in ons tweejarig talentenprogramma maak jij niet alleen kennis met de energietransitie. Maar lever je er ook dagelijks een bijdrage aan. Onze huidige toekomstmakers weten daar alles van. Om je een beter beeld te geven van hen, het talentenprogramma, de doorstroommogelijkheden en Stedin in het algemeen, stellen wij ze graag aan je voor. Hieronder lees je het verhaal van Nyreeh. Wil je nog meer weten? Stuur een mailtje naar werken@stedin.net. Dan zorgen wij voor een virtueel koffiemomentje.

 

Naam: Nyreeh Knegtering
Achtergrond: Bachelor in Technische Planologie | Master in Sustainable Business and Innovation
Huidige rol: Projectcoördinator strategische personeelsplanning  
Afdeling: Aanleg & Vervanging 
Huidige opdracht: Het maken van een strategische personeelsplanning om zo inzicht te krijgen hoe wij het personeel zo efficiënt mogelijk kunnen inzetten.

Hoe sluit je studie aan bij jouw werkzaamheden?

Mijn master richtte zich voornamelijk op change management en dan met name hoe je bedrijven verandert richting een meer duurzame bedrijfsvoering. Ook Stedin zit middenin één van haar grootste veranderingen ooit; de energietransitie. Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd over hoe bedrijven reageren op dit soort veranderingen, maar in de praktijk leer je het meest.

Wat vind je het fijnst aan het talentenprogramma?

Ik vind de energietransitie een ontzettend belangrijk en interessant begrip. Het vraagt veel technische alternatieven maar ook zeker veel van onze werknemers. De bijdrage die ik hieraan kan leveren motiveert me elke dag weer om voor Stedin te werken.

Verder merk ik dat Stedin één grote gele familie is, waarbij iedereen bereid is met je mee te denken. De sfeer is goed en er is veel ruimte voor eigen initiatieven!

Waar wil je in gaan uitstromen als je het toekomstmakerprogramma hebt afgerond?

Ik mag hier nog anderhalf jaar rondsnuffelen, dus dat antwoord houden jullie nog van mij te goed.

 

Deel dit artikel