U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Nyreeh Knegtering

Achtergrond:
Bachelor in Technische Planologie | Master in Sustainable Business and Innovation
Huidige rol:
Trainee binnen productmanagement hernieuwbare energie-opwek
Afdeling:
Klant

Wat is je opdracht?

Stedin heeft diverse klantengroepen. Denk aan woningbouwcorporaties, particuliere huiseigenaren, bedrijven, maar ook gemeenten. Mijn huidige rol richt zich op de klantengroep gemeenten. Gemeenten staan voor grote uitdagingen; het realiseren van duurzame opwek, het verduurzamen van de mobiliteit en van het warmtesysteem. Mijn afdeling ontwikkelt ‘producten’ (tools) die gemeenten helpen keuzes te maken voor duurzame opwek; waar kan nog zon op dak of veld ontwikkeld worden en waar kunnen windparken komen?  Zo waren we afgelopen half jaar druk bezig met de ontwikkeling van kansenkaarten die inzicht geven in geschikte locaties voor zon op dak.

Hoe sluit je studie aan bij jouw werkzaamheden?

Mijn master richtte zich voornamelijk op change management en dan met name hoe je bedrijven 
verandert richting een meer duurzame bedrijfsvoering. Ook Stedin zit middenin één van haar
grootste veranderingen ooit; de energietransitie. 

Wat vind je fijn aan het talentenprogramma?

Er is veel ruimte voor eigen initiatief binnen het talentenprogramma. Leidinggevenden denken met je mee en helpen je een bij jou passend pad uit te stippelen! Verder is de sfeer binnen Stedin heel gemoedelijk en gezellig!

Wat wil je hierna gaan doen als je het toekomstmakerprogramma hebt afgerond?

Ik hoop te kunnen uitstromen in een teamleiderrol op tactisch niveau. Maar in mijn laatste trainee-opdracht ga ik ook onderzoeken of de rol van omgevingsmanager bij mij past. Er is in elk geval genoeg te kiezen binnen Stedin!