Stagelopen bij Stedin

Wil je stagelopen bij Stedin?

Super dat wij als stagebedrijf jouw aandacht hebben getrokken! Als stagiair heb jij een frisse kijk op ons bedrijf en ken je de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Lees hoe je solliciteert en hoe een stage bij ons in zijn werk gaat.
We bieden twee soorten stages aan: afstudeerstages (onderzoeksstages) en meeloopstages. Alle beschikbare stageplaatsen vermelden we bij de vacatures voor stages. Geen geschikte vacature? Maak een job alert aan en volg ons op LinkedIn. Open solliciteren voor een (afstudeer)stage kan bij ons niet.

Je kunt alleen bij ons stagelopen als je een opleiding volgt waar een stage bij hoort. Wanneer je opleiding is afgerond, kun je solliciteren als starter.

Sollicitatieprocedure

  • Solliciteer op een van de stagevacatures op deze site. Wij ontvangen dan graag je cv en een heldere motivatie waarom jij dé persoon bent voor onze stageopdracht. Laat ons ook zien wat jij allemaal naast je studie onderneemt.
  • Past jouw cv en motivatie bij de stageopdracht? Dan ontvang je een uitnodiging om een (online) assessment te maken
  • Zien we een mooie match, dan volgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek met je stagebegeleider. Alle gemaakte afspraken leggen we vast in een stage- of afstudeerovereenkomst.

Begeleiding

Je hebt vaak twee stagebegeleiders: één vanuit de opleiding en één vanuit Stedin. Jouw opleiding zal je vragen om leerdoelen te stellen. Deze doelen en de voortgang bespreek je tijdens de stage ook met je begeleider bij Stedin. En natuurlijk reserveren wij voldoende tijd om jou te begeleiden en geven we je de ruimte om de afdeling en het bedrijf te leren kennen.

Jouw stagevergoeding

Bij een voltijdstage (40 uur) van minimaal 2 weken, ontvang je bruto per maand:

  • € 400 als vierdejaars mbo‘er
  • € 350 als derdejaars mbo’er
  • € 250 als eerste- of tweedejaars mbo’er
  • € 475 als hbo’er
  • € 675 als wo’er

Ga je in deeltijd stagelopen? Dan krijg je een vergoeding naar rato. Dus: als je 32 uur per week komt stagelopen voor een hbo-opleiding, dan krijgt je een vergoeding van 32/40 x 475 euro = 380 bruto per maand.

Stagelopen... en dan?

Regelmatig gaan stagiair(e)s na hun studie werken bij hun stagebedrijf. Ook voor jou kan stagelopen bij Stedin het begin zijn van een loopbaan bij ons mooie bedrijf. Word jij onderdeel van ons team: Team Stedin?

Check direct onze vacatures, maak een job alert aan en volg ons op LinkedIn!