Het verhaal van Steijn

18-05-2020

Impact maken op de energietransitie. Het kan als toekomstmaker. Want in ons tweejarig talentenprogramma maak jij niet alleen kennis met de energietransitie. Maar lever je er ook dagelijks een bijdrage aan. Onze huidige toekomstmakers weten daar alles van. Om je een beter beeld te geven van hen, het talentenprogramma, de doorstroommogelijkheden en Stedin in het algemeen, stellen wij ze graag aan je voor. Hieronder lees je het verhaal van Steijn. Wil je nog meer weten? Stuur een mailtje naar werken@stedin.net. Dan zorgen wij voor een virtueel koffiemomentje.

 

Naam: Steijn van der Zwaag
Achtergrond: Bachelor en Master in Technische Planologie | Master in Energy & Environmental Sciences 
Huidige rol: Product owner analyse- en rapportageteam 
Afdeling: Aanleg & Vervanging 
Huidige opdracht: Stedin is druk bezig zich te ontwikkelen tot een data gedreven organisatie. Met het Analyse & Rapportage Team (ART) dragen wij hieraan bij door onder andere PowerBI dashboards te ontwikkelen voor de afdeling Aanleg & Vervanging.

Wat vind je het fijnst aan het toekomstmakerprogramma? 

Ik vind het geweldig dat we binnen het programma zoveel persoonlijke aandacht krijgen en dat er zoveel energie in ons wordt gestopt. Zo ontwikkelen we op zowel persoonlijk als inhoudelijk vlak erg snel en voel je je ontzettend gewaardeerd. 

Waar wil je in gaan uitstromen als je het toekomstmakerprogramma hebt afgerond?

Hoewel ik nog maar kort bezig ben met mijn huidige en laatste opdracht, bevalt het product owner zijn me goed. Ik zou graag dicht tegen de operatie aan willen werken omdat je daar het realiseren van de energietransitie echt proeft. Een vergelijkbare rol binnen in een operationele afdeling zie ik daarom wel zitten. 

Wat maakt dit talentenprogramma zo bijzonder?

Stedin is een goede, prettige en vooruitstrevende werkgever in mijn ogen. Je krijgt hier veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Dat komt mijn werkervaring zeker ten goede. De flexibiliteit vind ik hier ook erg prettig. Op z’n tijd thuiswerken is geen probleem. En als het uitkomt werk ik graag op een andere locatie, bijvoorbeeld in Delft of Utrecht. Een dag werken in Utrecht is voor mij een uitkomst, omdat ik in Utrecht woon en hierdoor reistijd bespaar.

 

Deel dit artikel