U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Steijn van der Zwaag

Achtergrond:
Master in Environmental & Infrastructure Planning RUG | Master in Energy & Environmental Sciences RUG
Huidige functie:
Product owner analyse- en rapportageteam
Afdeling:
Aanleg & Vervanging

Wat vond je fijn aan het toekomstmakerprogramma?

Ik vond het geweldig dat we binnen het programma zoveel persoonlijke aandacht kregen en dat er zoveel energie in ons werd gestopt. Zo ontwikkelde ik op zowel persoonlijk als inhoudelijk vlak erg snel. Je voelt je zo ook ontzettend gewaardeerd.

Wat maakt het Stedin talentenprogramma zo bijzonder?

Stedin is een goede, prettige en vooruitstrevende werkgever in mijn ogen. Je krijgt hier veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Dat komt mijn werkervaring zeker ten goede. De flexibiliteit vind ik ook erg prettig. Op z’n tijd thuiswerken was voor de coronapandemie al geen probleem. En als het weer kan, werk ik graag op een andere locatie die voor mij en mijn werkzaamheden goed uitkomen, bijvoorbeeld in Delft of Utrecht waar ik woon. 

Wat wilde je na het afronden van het talentenprogramma doen en wat is daarvan terecht gekomen?

Ik wilde graag dichtbij de operatie werken omdat je daar het realiseren van de energietransitie echt ervaart. Een rol binnen de operationele afdeling Aanleg & Vervanging zag ik daarom wel zitten. Ik ben erg blij dat ik nu een jaar verder daadwerkelijk ben gestart in de rol van product owner. In deze rol en in mijn team kan ik mijn talenten goed inzetten en daar haal ik enorm veel plezier uit.