Techniek mbo

Heb jij een hart voor klant én techniek?

Als techneut bij Stedin kun je aan de slag als bijvoorbeeld monteur, technisch specialist, werkvoorbereider of uitvoerder. Jij zorgt ervoor dat onze 2,2 miljoen klanten altijd en veilig gas en elektriciteit hebben. Als monteur wissel je bijvoorbeeld meters of werk je mee aan het verhelpen van storingen. En als werkvoorbereider verzorg je de planning van werkzaamheden. Het belangrijkste, jij zorgt ervoor dat ons netwerk onderhouden blijft en klaar is voor de toekomst. Jouw ambitie? Storingen die zo snel mogelijk verholpen zijn en tevreden klanten die zo min mogelijk hinder hebben van onze werkzaamheden.

Zelfstandig, maar niet alleen

Onze klanten wonen in één van de meest uitdagende regio’s van Nederland: het grootste deel van de Randstad, inclusief de Rotterdamse haven. In dit gebied werk jij als techneut zelfstandig. Maar zelfstandig werken betekent niet dat je alleen werkt. Via je tablet of je telefoon sta je constant in contact met je collega’s en teamleider. Zo kun je elkaar ondersteunen wanneer dit nodig is. Een afspraak om even koffie te drinken of te lunchen is natuurlijk ook zo gemaakt.

Wij zorgen voor uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goede balans tussen werk en privé. Zorg jij voor ons netwerk en de klant? 

Onze vacatures
binnen Techniek mbo

Deel deze pagina