Industrie

Wij helpen u graag

Wij werken constant aan energieprojecten op het snijvlak van innovatie en duurzaamheid. Projecten die ook voor onze industriële klanten interessant zijn.

Wat doet Stedin precies?

Zowel voor vraagstukken over de techniek, administratie als rond de wet- en regelgeving kunt u rechtstreeks bij ons terecht.

Wij zijn netbeheerder, wat betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor de energie-aansluiting(en) en het transport van gas en elektriciteit. Uiteraard hoort daar het onderhoud en het beheer van de energienetten. Daarvoor betaalt u aan ons tarieven.

Leverbetrouwbaarheid

De kwaliteit van onze transportdienst is essentieel. Wij investeren dan ook veel in onze netten. Helaas kunnen wij niet voorkomen dat zich onderbrekingen voordoen. In dat geval doen wij er alles aan om die zo snel mogelijk te verhelpen. Bij onderbrekingen zijn wij 24/7 bereikbaar. Ook bieden wij een wettelijk vastgestelde compensatieregeling en klachtenprocedure.

Stedin innoveert

Wij werken constant aan energieprojecten op het snijvlak van innovatie en duurzaamheid. Zo doen wij onderzoek naar stoomnetwerken, geothermie en Power2Gas. Wellicht zijn deze innovaties ook interessant voor uw bedrijf. Neem contact op met onze accountmanagers voor meer informatie.

Haven bestuurbaar

Rotterdamse haven op afstand bestuurbaar

Stedin gaat het elektriciteitsnet in het Rotterdamse havengebied op afstand besturen. Hiervoor worden tot en met 2014 fasegewijs de transportstations geautomatiseerd. Het grote voordeel van bestuurbaarheid op afstand is dat vanuit de controlekamer in het Bedrijfsvoeringcentrum (BVC) sneller is te reageren op eventuele storingen en het netwerk permanent is te monitoren. Met deze meetgegevens is gerichter op toekomstige ontwikkelingen in te spelen.

Lees artikel

Neem contact op met uw accountmanager

Vul uw bedrijfsnaam in om te zien wie uw accountmanager is:

Jan Willem Senft

Jan-Willem Senft

Bel 06 55 89 21 79

E-mail jan-willem.senft@stedin.net.Ton Wirken

Bel 06 53 76 88 79

E-mail ton.wirken@stedin.net.Ton Wirken
Marcel Groenendijk

Marcel Groenendijk

Bel 06 53 93 79 96

E-mail marcel.groenendijk@stedin.netLeen Molenaar

Bel 06 53 74 62 16

E-mail leen.molenaar@stedin.net.Leen Molenaar
Gino de Windt

Gino de Windt

Bel 06 51 967 666

E-mail gino.dewindt@stedin.net

Mohamed Talhaoui

Bel 06 46 352 031

E-mail Mohamed.Talhaoui@stedin.net.Mohamed Talhaoui
Tristan Wanders

Tristan Wanders

Bel 06 11 356 670

E-mail Tristan.Wanders@stedin.net.