U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Wij helpen
u graag

Wij werken constant aan energieprojecten op het snijvlak van innovatie en duurzaamheid. Projecten die ook voor onze industriële klanten interessant zijn.

GERELATEERDE ONDERWERPEN

Wat doet Stedin precies?

Zowel voor vraagstukken over de techniek, administratie als rond de wet- en regelgeving kunt u rechtstreeks bij ons terecht.

Wij zijn netbeheerder, wat betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor de energie-aansluiting(en) en het transport van gas en elektriciteit. Uiteraard hoort daar het onderhoud en het beheer van de energienetten. Daarvoor betaalt u aan ons tarieven.

Leverbetrouwbaarheid

De kwaliteit van onze transportdienst is essentieel. Wij investeren dan ook veel in onze netten. Helaas kunnen wij niet voorkomen dat zich onderbrekingen voordoen. In dat geval doen wij er alles aan om die zo snel mogelijk te verhelpen. Bij onderbrekingen zijn wij 24/7 bereikbaar. Ook bieden wij een wettelijk vastgestelde compensatieregeling en klachtenprocedure.


Stedin innoveert

Wij werken constant aan energieprojecten op het snijvlak van innovatie en duurzaamheid. Zo doen wij onderzoek naar stoomnetwerken, geothermie en Power2Gas. Wellicht zijn deze innovaties ook interessant voor uw bedrijf. Neem contact op met onze accountmanagers voor meer informatie.
Flexibel vermogen verhandelen

Kunt u uw elektriciteitsverbruik of -opwek beïnvloeden? U kunt deze flexibiliteit verhandelen op het netbeheerdersplatform GOPACS. Zo profiteert u van het oplossen of voorkomen van capaciteitstekort op het elektriciteitsnet.