U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Storing aan systemen
Vanwege een storing aan onze systemen krijgt u mogelijk een foutmelding bij sommige onderdelen op onze website. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Wij helpen het midden- en kleinbedrijf graag om verantwoord om te gaan met energie en zo kosten te besparen.

Per 1 juli 2018 mag Stedin volgens de wet geen nieuwe gebouwen meer aansluiten op het aardgasnetwerk. Dit mag alleen als er een bouwvergunning is aangevraagd voor 1 juli 2018. Deze wijziging geldt voor alle kleinverbruikers (max 40 m3 gas/uur), zoals woningen en kleine bedrijfsgebouwen. Meer informatie.

GERELATEERDE ONDERWERPEN

Wat doet Stedin precies?

Wij zijn netbeheerder, wat betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor de energie-aansluiting(en) in uw pand en voor het transport van gas en elektriciteit. Ook onderhouden en beheren we de energienetten. Daarvoor betaalt u aan ons vergoedingen. 

Is uw bedrijf gegroeid?

Dan heeft u misschien een extra of andere energie-aansluiting nodig. De Arbodienst geeft dit soms als aanbeveling. Schakel in dat geval een erkende installateur in. Doorloop ons stappenplan om de wijziging van de aansluiting aan te vragen. 

Pand overgenomen?

Dan is het verstandig om te controleren of u de juiste aansluiting heeft. Het kan zijn dat de aansluiting te zwaar is voor uw energiegebruik. U betaalt dan te veel. Het kan ook zijn dat de aansluiting juist te licht is. Dan slaan de stoppen door. Voor de controle van uw aansluiting kunt u een erkende installateur inschakelen. Doorloop ons stappenplan om de wijziging van de aansluiting aan te vragen.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Klantenservice