Openbare verlichting

Onze verantwoordelijkheid

Stedin is verantwoordelijk voor het ondergrondse netwerk voor de openbare verlichting. Ondergrondse storingen herkent u doordat er een probleem is met meerdere lantaarnpalen. Bovengrondse storingen zijn de verantwoordelijkheid van de gemeente.

Wie is waarvoor verantwoordelijk?

In onderstaande infographic ziet u voor welk deel van de openbare verlichting Stedin verantwoordelijk is en voor welk deel de gemeente. 

Wie dat wat in de OV?

Storingen

Ondergrondse storingen meldt u als gemeente op https://stedin.luminizer.nl. U kunt hier ook de voortgang van uw melding bekijken.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling S&O OV Kabelstoringen via het e-mailadres kabelstoringenov@stedin.net.

Facturatie

KantoortuinVoor vragen over facturatie, verbruiken en bestuursverklaringen kunt u met ons contact opnemen via het e-mailadres ov@stedin.net.

Voor dringende zaken kunt u telefonisch contact opnemen via 06-31643586.

Aanleg

Projectontwikkeling Voor het aanleggen en vervangen van aansluitingen kunt u een aanvraag doen via www.mijnaansluiting.nl.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling A&V via het e-mailadres fm-ov@stedin.net of telefonisch via 06-15262475.