Tuinbouw

Van duurzaamheid tot bedrijfsefficiency:
wij staan voor u klaar!


Wat doet Stedin precies?

Wij zijn netbeheerder, wat betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor het transporteren van elektriciteit en gas. Ook verzorgen wij de energie-aansluiting(en) en maken we duurzame energievoorzieningen mogelijk.

Stedin innoveert

Stedin werkt aan verschillende energieprojecten die misschien interessant zijn voor uw bedrijf. Zo doen wij onderzoek naar warmtekracht, geothermie en Power2Gas. Neem contact op met onze accountmanagers voor meer informatie.    

Verandert uw bedrijf?

Dan heeft u misschien extra of minder vermogen of gascapaciteit nodig. Schakel in dat geval uw accountmanager in voor advies. Bekijk wat u moet doen om de aansluiting te laten aanpassen. Vergeet niet dat u ook altijd een meetverantwoordelijke moet inschakelen voor een geschikte energiemeter.

Ammerlaan trendsetter in aardwarmte 

Ammerlaan The Green Innovator in Pijnacker investeerde enkele miljoenen in een aardwarmtebron en een lokaal warmtenetwerk. Hiermee lukt het om tropische planten op ruim vier hectare volledig CO2 neutraal te kweken. De COuitstoot wordt verder verlaagd door het afzetten van warmte aan een school, zwembad, sporthal, fitnesscentrum en twee tuinderbedrijven.

Lees meer

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met onze klantenservice.

Klantenservice

Neem contact op met uw accountmanager

Vul uw gemeente in om te zien wie uw accountmanager is:

Leen Molenaar

Leen Molenaar

Bel 06 53 74 62 16

E-mail leen.molenaar@stedin.net.Jacqueline Fernandes-Van Lit

Bel 06 51 86 88 72

E-mail jacqueline.fernandes@stedin.net.
Jaqueline Fernandes