Woningbouwcorporaties

Van renovatie tot sloop: wij helpen u graag

Wij helpen u graag om succesvol en binnen de planning uw projecten af te ronden.

Het voortraject

Wij zijn graag zo vroeg mogelijk op de hoogte van nieuwe projecten, bij voorkeur minimaal een jaar van tevoren. Onze projectsupporter kan dan met u meedenken over de plek van aansluitingen en het energienet. Op die manier voorkomt u wijzigingen achteraf en bespaart u in de kosten.

Renovaties: maak duurzame keuzes  

Schakel ons bijtijds in bij renovatieprojecten. Wij kunnen met u meekijken of bijvoorbeeld de meterkasten moeten worden aangepast. Het energieverbruik kunt u bij ons opvragen in clusters van minimaal vijf woningen. Zo kunt u zien welke woonblokken energiezuinig zijn.

Leegstaande panden

Onze afdeling Contractloos kan u informeren over de leegstand binnen uw corporatie. Met hen kunt u afspraken maken over aanmelden bij een leverancier of afsluiten. Let op! Er zijn kosten verbonden aan heraansluiting. Neem contact op met uw contactpersoon bij de afdeling Contractloos voor meer informatie.

Slooppanden

Veiligheid staat voorop bij sloop. Daarom verwijderen wij gratis meters bij leegstand en sluiten we per aansluiting af. Voor het verwijderen van aansluitingen neemt u contact op via fm_vbs@stedin.net.

Wietplantages stelen stroom

Bij energiediefstal gaat het om forse bedragen. Op jaarbasis wordt landelijk voor een kleine 200 miljoen aan energie gestolen. Ook Stedin wordt hierdoor fors geraakt. Deze kosten worden doorberekend in de tarieven, waardoor de eindgebruiker indirect toch de rekening betaald. Het is in ieders belang om energiediefstal tot een minimum te beperken. Alerte tipgevers spelen daarin de hoofdrol.

Lees artikel

Neem contact op met uw accountmanager

Vul uw woningbouwcorporatie in om te zien wie uw accountmanager is:

Thea Bodenhorst

Bel 06 46 162 509

E-mail thea.bodenhorst@stedin.net.


Thea Bodenhorst

Eugenie Lindeman

Bel 06 29 560 038

E-mail eugenie.lindeman@stedin.net.


Eugenie Lindeman

Jan Luijten

Bel 06 21 499 340

E-mail jan.luijten@stedin.net.Jan Luijten

Ron in 't Hout

Bel 06 53 386 687

E-mail R.intHout@stedin.net.

Robert Schenkel

Bel 06 25 074 226

E-mail robert.schenkel@stedin.net 


Robert Schenkel