U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Storing aan systemen
Vanwege een storing aan onze systemen krijgt u mogelijk een foutmelding bij sommige onderdelen op onze website. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Wij helpen
u graag

Altijd energie.
Dat is voor zorginstellingen van cruciaal belang.

GERELATEERDE ONDERWERPEN

Volledige ondersteuning

Wij ondersteunen rond de energie-aansluiting, van standaard- tot maatwerkaansluitingen. Wij gaan graag een langetermijnrelatie aan.Leverbetrouwbaarheid

De kwaliteit van onze transportdienst is essentieel. Wij investeren dan ook veel in onze netten. Helaas kunnen wij niet voorkomen dat zich stroomonderbrekingen voordoen. In dat geval doen wij er alles aan om die zo snel mogelijk te verhelpen.

Bij stroomonderbrekingen zijn wij 24/7 bereikbaar. Ook hebben wij een wettelijk vastgestelde compensatieregeling en klachtenprocedure. Uw organisatie kan zich voorbereiden op eventuele stroomonderbrekingen door bijvoorbeeld een noodvoorziening te installeren.

Energie besparen

Verminder de CO2-uitstoot en zoek naar mogelijkheden om te besparen op het energieverbruik. Aansluit- en verbruiksanalyses kunnen u daarbij helpen. Ook kunt u denken aan bijvoorbeeld zonnepanelen of warmte- en koude-opslag.Heeft u vragen?

Neem dan contact op met onze klantenservice.

Klantenservice

Gino de Windt

Bel 06 51 96 76 66

E-mail gino.dewindt@stedin.net.Jan-Willem Senft

Bel 06 55 89 21 79

E-mail jan-willem.senft@stedin.net.