zorginstellingen

Wij helpen u graag

Altijd energie.
Dat is voor zorginstellingen van cruciaal belang.

Volledige ondersteuning

Wij ondersteunen rond de energie-aansluiting, van standaard- tot maatwerkaansluitingen. Wij gaan graag een langetermijnrelatie aan.

Leverbetrouwbaarheid

De kwaliteit van onze transportdienst is essentieel. Wij investeren dan ook veel in onze netten. Helaas kunnen wij niet voorkomen dat zich stroomonderbrekingen voordoen. In dat geval doen wij er alles aan om die zo snel mogelijk te verhelpen.

Bij stroomonderbrekingen zijn wij 24/7 bereikbaar. Ook hebben wij een wettelijk vastgestelde compensatieregeling en klachtenprocedure. Uw organisatie kan zich voorbereiden op eventuele stroomonderbrekingen door bijvoorbeeld een noodvoorziening te installeren.

Energie besparen

Verminder de CO2-uitstoot en zoek naar mogelijkheden om te besparen op het energieverbruik. Aansluit- en verbruiksanalyses kunnen u daarbij helpen. Ook kunt u denken aan bijvoorbeeld zonnepanelen of warmte- en koude-opslag.

Altijd onder spanning bij EMC

Het Erasmus MC, voorheen ‘Dijkzigt’, is al 50 jaar een blikvanger in Rotterdam. Maar het gebouw is verouderd en tussen 2009-2017 vindt uitbreiding en vervanging plaats. Een megaproject, waarbij ook elektriciteit een hot topic is. Met nieuwe aansluitingen en aangepaste systemen is Erasmus MC voorbereid op groei en verdere zekerheidsstelling van de elektriciteitsvoorziening aan haar 1.200 ziekenhuisbedden, 13.000 medewerkers en 3.000 medisch studenten.

Lees artikel

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met onze klantenservice.

Klantenservice

Gino de Windt

Bel 06 51 96 76 66

E-mail gino.dewindt@stedin.net.


Gino de Windt
Jan Willem Senft

Jan-Willem Senft

Bel 06 55 89 21 79

E-mail jan-willem.senft@stedin.net.