U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Kenniscentrum Duurzame Opwek

Stel uw vraag via ons contactformulier.

AANVRAAGFORMULIER
TRANSPORTINDICATIE SDE++

Voor het aanvragen van SDE++-subsidie bij de Rijksdienst Voor Ondernemen (RVO) heeft u een transportindicatie van uw netbeheerder nodig.  

Aanvragen transportindicatie
Een transportindicatie vraagt u aan via het formulier hieronder. Enkele minuten na uw aanvraag ontvangt u de transportindicatie als pdf-document in uw e-mail.

Let op! Een transportindicatie geeft geen garantie voor de gevraagde terugleverhoeveelheid. Er wordt geen netcapaciteit voor u gereserveerd. Als er in die tussentijd andere partijen eerder opdracht geven, dan kan het zijn dat de capaciteit vergeven is, omdat alle transportindicaties samen de beschikbare capaciteit kunnen overschrijden. Vraag daarom altijd tijdig een aansluiting (voor zowel afnemen als terugleveren van elektriciteit) aan.

Op onze transportcapaciteitskaarten kunt u zien waar we beperkte/geen netcapaciteit beschikbaar hebben. We hebben op dit moment congestie in regio Middelharnis en op bedrijventerreinen Dordtse Kil III en IV. Op de betreffende pagina’s leest u voor welke postcodes wij daarom geen transportindicatie afgeven. 

Contactgegevens aanvrager