U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Locaties
met kookgas

Op de kaart laten we zien waar relatief veel woningen zijn met een laag gasverbruik. Hier kan sprake zijn van kookgas. Het is vaak een goed idee om daar te beginnen met uw verduurzamingsplannen. De kaart lees je zo:

  • De kaart is ingedeeld in zeshoeken. Doorzichtige zeshoeken zijn gebieden met minder dan 50 adressen. Door het beperkte aantal adressen is het privacygevoelige informatie. Hier kunnen dus kookgasaansluitingen zitten maar die informatie delen we niet om de privacy van klanten te waarborgen.
  • Heeft een zeshoek 50 of meer adressen? Dan vertelt de kleur van de zeshoek hoe groot het aantal adressen met een laag aardgasverbruik is. Dit zijn vermoedelijk woningen die alleen nog aardgas gebruiken voor het koken. Hiervoor geldt: hoe donkerder de kleur, hoe groter het aantal aansluitingen met een laag gasverbruik.