U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Warmteconcessiegebieden

Stedin stelt op twee verschillende manieren data beschikbaar over de warmteconcessiegebieden in Nederland. Deze informatie kan direct via een online kaart worden ingezien of door een KML-bestand in een kaartprogramma te importeren.

Informatie

De informatie over warmteconcessiegebieden geeft inzicht in de postcodes die de ACM heeft aangewezen als gebieden waar een warmtenet mag worden aangelegd. Dit betekent dat in deze gebieden mogelijk al een alternatief voor gas aanwezig is. Daarnaast zijn wij als netbeheerder in deze gebieden niet verplicht om gasaansluitingen aan te leggen.

Updaten van informatie

De huidige data is voor het laatst bijgewerkt op 31-12-2015. Elke update van de ACM wordt zo snel mogelijk op deze site doorgevoerd.

Gebruik online kaart

  • Cookies accepteren: Accepteer de cookies om de kaart weer te geven.
  • Locatie zoeken:  Zoek rechtsboven op woonplaats of adres. 
  • Legenda weergeven: Klik linksboven op >>.
  • In- en uitzoomen: Klik op + of - linksboven.
  • Volledig scherm: Klik op 'grotere kaart weergeven'.

 

Grotere kaart weergeven

Kaart inlezen via GIS

De warmteconcessiegebieden zijn ook te downloaden als een KML-bestand met de bestandsnaam: postcodes_zonder_aansluitplicht.zip. Dit bestand kan worden ingelezen met een kaartprogramma, zoals Google Earth.

Warmteconcessiegebieden