JE ARBEIDSVOORWAARDEN BEPALEN
bij ons KAN HET

Bij Stedin heb je een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden. En het mooie is: voor een deel bepaal je zelf wat je wél en niet wilt. Je kiest wat het beste bij je past.

Elke maand je FlexBudget kiezen

Elke maand je FlexBudget kiezen

Het FlexBudget is een percentage van je bruto maandsalaris en ontvang je bovenop je salaris. Dit is minimaal 17,54% van je brutosalaris, met inbegrip van 8% vakantiegeld. Je bepaalt zelf waaraan je het FlexBudget wilt besteden. Zo kun je het uit laten keren voor een maandelijks extraatje. Of je koopt extra verlofdagen.

Vervoer

Vervoer

We zijn een duurzaam bedrijf. Reis je met het OV naar je werk, dan krijg je van ons een OV Vrij-abonnement 2e klas. Dit abonnement mag je ook privé gebruiken. Kies je voor een vaste reiskostenvergoeding dan ontvang je 13 cent per kilometer (maximaal 60 kilometer enkele reis). Met je FlexBudget kun je dit aanvullen tot 19 cent netto per kilometer. Krijg je als monteur je eigen bedrijfsbus, dan mag je deze ook gebruiken voor woon-werkverkeer. Onze bedrijfs- en leaseauto's zijn steeds vaker elektrisch. Voor zakelijk verkeer gebruiken we deelauto’s.

Flexibele werktijden

Flexibele werktijden

Wil je zelf je werkweek indelen? Samen met je leidinggevende bepaal jij je eigen werktijden. We werken 8 uur per dag. Afhankelijk van je werkzaamheden, heb je de mogelijkheid om, wanneer het kan, thuis te werken.

 

Pensioen opbouwen

Pensioen opbouwen

Zodra je bij Stedin in dienst komt, bouw je pensioen op bij bedrijfspensioenfonds ABP. Stedin betaalt een groot deel van de premie en je kunt ook nog kiezen voor aanvullend pensioen. Een fijn gevoel voor later.

Een vergoeding voor je eigen smartphone

Een vergoeding voor je eigen smartphone

Als je wilt, kun je gewoon met je eigen smartphone werken. Dat levert ons én jou wat op. Want wij hoeven geen extra telefoon te kopen - je draagt zo bij aan onze duurzaamheidsmissie - en jij krijgt een maandelijkse vergoeding voor je telefoongebruik. Aan jou de keuze. 

Korting op je ziektekosten- verzekering

Korting op je ziektekosten- verzekering

Stedin heeft een collectief contract met Zilveren Kruis Achmea. Naast een flinke korting op de premie, ontvang je een tegemoetkoming van € 360,- bruto per jaar als je naast je basisverzekering een aanvullende verzekering afsluit.

Vakantiegeld, extra uitkeringen en bonussen

Vakantiegeld, extra uitkeringen en bonussen

Je vakantie-uitkering is 8% van je bruto salaris en onderdeel van je FlexBudget. Je bepaalt zelf het moment van uitbetalen en mag het ook voor andere doeleinden gebruiken. Daarnaast krijg je, afhankelijk van je arbeidsovereenkomst, extra uitkeringen. Denk aan een collectieve winstdelingsregeling. Bij elkaar opgeteld, kan dat oplopen tot 7,5% van je bruto jaarsalaris. Ook dit is onderdeel van je FlexBudget.

Korting op je sportabonnement

Korting op je sportabonnement

Een gezond bedrijf begint met gezonde medewerkers. Daarom hebben wij Stedin Vitaal. Je profiteert van 25% korting en andere voordelen als je sport of bijvoorbeeld aan yoga doet. Bij welke aanbieder en wanneer je dit doet, is aan jou. Ook hebben we allerlei online leefstijl-programma’s waaraan je mee kan doen.

Extra verzekering arbeids- ongeschiktheid

Extra verzekering arbeids- ongeschiktheid

We bieden je een vrijwillige extra verzekering voor arbeidsongeschiktheid. Naast de wettelijke regeling en aanvulling vanuit het pensioenfonds. Doe je mee? Dan krijg je korting. Bovendien betalen wij 50 tot 100% van je premie. Afhankelijk van de verzekering die je kiest. De premie die dan nog overblijft betaal je uit je bruto salaris.

Deel deze pagina