U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Solliciteren tijdens het coronavirus
Onze vitale processen gaan door om de energievoorziening te blijven verzorgen. Voor die, maar ook alle andere beroepen, blijven wij op zoek naar nieuwe collega’s. Onze recruiters staan dagelijks voor je klaar om je sollicitatie te behandelen. En de gesprekken? Die voeren we via Microsoft Teams. Bekijk onze vacatures.

Bij Stedin heb je een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden. En het mooie is: voor een deel bepaal je zelf wat je wél en niet wilt. Je kiest wat het beste bij je past.

Elke maand je persoonlijk budget kiezen

Het Persoonlijk Budget is een percentage van je bruto maandsalaris en ontvang je bovenop je salaris. Afhankelijk van je salarisschaal is dat tot 24% van je brutosalaris, inclusief 8% vakantiegeld. Je bepaalt zelf waaraan je het Persoonlijk Budget wilt besteden. Zo kun je het uit laten keren voor een maandelijks extraatje. Of je koopt extra verlofdagen.

Vervoer

We zijn een duurzaam bedrijf. Reis je met het OV naar je werk, dan krijg je van ons een OV Vrij-abonnement 2e klas. Dit abonnement mag je ook privé gebruiken. Kies je voor een vaste reiskostenvergoeding dan ontvang je 13 cent per kilometer (maximaal 60 kilometer enkele reis). Met je Persoonlijk Budget kun je dit aanvullen tot 19 cent netto per kilometer. Krijg je je eigen bedrijfsauto of -bus, dan mag je deze ook gebruiken voor woon-werkverkeer. Voor zakelijk verkeer gebruiken we deelauto’s

Flexibele Werktijden

Wil je zelf je werkweek indelen? Samen met je leidinggevende bepaal jij zo veel mogelijk je eigen werktijden. We werken 8 uur per dag. Afhankelijk van je werkzaamheden, heb je de mogelijkheid om, wanneer het kan, thuis te werken

Pensioen opbouwen

Zodra je bij Stedin in dienst komt, bouw je pensioen op bij bedrijfspensioenfonds ABP. Stedin betaalt een groot deel van de premie en je kunt ook nog kiezen voor aanvullend pensioen. Een fijn gevoel voor later.

een vergoeding voor je eigen Smartphone

Als je wilt, kun je gewoon met je eigen smartphone werken. Dat levert ons én jou wat op. Want wij hoeven geen extra telefoon te kopen - je draagt zo bij aan onze duurzaamheidsmissie - en jij krijgt een maandelijkse vergoeding voor je telefoongebruik. Aan jou de keuze.

Korting op je ziektekosten-verzekering

Stedin heeft een collectief contract met Zilveren Kruis Achmea. Naast een flinke korting op de premie, ontvang je een tegemoetkoming van € 360,- bruto per jaar als je naast je basisverzekering een aanvullende verzekering afsluit.

Vakantiegeld en extra uitkering

Je vakantie-uitkering is 8% van je bruto salaris en onderdeel van je Persoonlijk Budget. Je bepaalt zelf het moment van uitbetalen en mag het ook voor andere doeleinden gebruiken. Afhankelijk van je arbeidsovereenkomst krijg je bovendien een extra uitkering van 6%, het Stedin Extra Persoonlijk Budget. Ook dit is onderdeel van je Persoonlijk Budget.

Gezonde energie!

Een gezond bedrijf begint met vitale medewerkers. Daarom informeren wij onze medewerkers over de mogelijkheden om jouw vitaliteit optimaal te houden. Wil je een extra stap zetten? Dat zien we graag. We bieden je een ‘Duurzaam Inzetbaarheid’ budget. Hiermee vergoeden we kosten voor activiteiten die bijdragen aan jouw vitaliteit.

Extra verzekering arbeids-ongeschiktheid

We bieden je een vrijwillige extra verzekering voor inkomstenverlies bij arbeidsongeschiktheid. Naast de wettelijke regeling en aanvulling vanuit het pensioenfonds. Doe je mee? Dan krijg je korting. Bovendien betalen wij 50 tot 100% van je premie. Afhankelijk van de verzekering die je kiest. De premie die dan nog overblijft betaal je uit je bruto salaris.