Wij doen het
Opleiden en trainen

Door de energietransitie is er volop werk. Je kiest niet voor een baan, maar voor een carrière. Met volop groeikansen. Wij zorgen voor omscholing en bijscholing en hebben zelfs een eigen bedrijfsschool in Rotterdam en Utrecht. Met veiligheidsopleidingen (normen). Technische opleidingen (vakmanschap). En opleidingen die je helpen bij het leren beheersen van de systemen en processen die we bij Stedin gebruiken. Want hoe beter jij bent, hoe beter we de overgang naar duurzame energie realiseren.

Nog beter worden dan je al bent
Wij helpen je

We zoeken geschoolde en ervaren Werkverantwoordelijken (WV-ers). Een WV-er is leidinggevende en direct verantwoordelijk voor een veilig verloop van de uitvoerende werkzaamheden. Je moet dan ook de technische aspecten van de bedrijfsvoering kennen. We bieden een opleidingsprogramma voor medewerkers die WV-er willen worden in gas of elektra.

Ervaring omzetten in een diploma
Bij ons kan het

Bij onze bedrijfsschool kun je je kennis en ervaring uit de praktijk omzetten in een diploma. Dat doen we met het EVC-traject. EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. We brengen eerst je werkervaring, praktijkkennis en eerder behaalde certificaten in kaart. Dit zijn je competenties. Met eventueel aanvullende opleidingen of een verkort scholingstraject kunnen we je competenties omzetten in een officieel diploma.

Werken en leren tegelijk
Wij bieden het

Ook als je nog niet de relevante diploma’s hebt, kun je bij ons aan de slag. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor werken en leren!

Bekijk de mogelijkheden

0:02 / 1:00