Jij regelt het 
Cijfers die kloppen

De dagelijkse business financieel gezond houden. En tegelijkertijd het financiële fundament leggen voor de nieuwe energietransitie. Dat is de enorme uitdaging waar we bij Finance voor staan. Het kloppend hart zijn van de organisatie en voor kloppende cijfers gaan. Dat is waar we samen elke dag voor gaan.

Je bent belangrijk
Dat merk je

Finance heeft een grote verantwoordelijkheid. Wij zijn het geweten van Stedin. We brengen risico’s en kansen in kaart, houden de performance in de gaten, zijn betrokken bij de business en maken zo’n 3.500 collega’s financieel bewust. Want doelstellingen zijn mooi. Maar goede resultaten zijn nog mooier.

Jou laten groeien
Daar gaan we voor

Vooroplopen in verandering kan alleen als jij op je best bent en doet waar je goed in bent. Wij helpen je daarbij. Sluit aan bij leersessies en workshops en deel kennis en ervaring met collega’s. Kansen zijn er overal, het is aan jou deze te pakken. Zo ben je regisseur van je eigen ontwikkeling.

Een goed sfeer
Vanaf dag een

Bij Finance heb je alle vrijheid je werk zelf vorm te geven. Wat je bereikt, is aan jou. De lat ligt hoog en we houden elkaar scherp. Maar wel in een informele sfeer waar we hard werken én hard lachen. En jij elke dag met veel plezier naar je werk gaat.

Onze vacatures
binnen finance

Financial Controller

Als Financial Controller neem jij je verantwoordelijkheid voor de financiële cijfers en rapportages. Je hebt grip op de financiële processen en geeft opvolging aan verbetermogelijkheden die je signaleert. Je controleert en doorgrondt de cijfers en bent goed in staat het verhaal hierachter te vertellen. Je kent de wet- en regelgeving op het gebied van financiële verslaggeving, volgt de relevante ontwikkelingen en vertaalt de regels naar de praktijk.

40 uur
Rotterdam

Analist Business Control

Ben jij die financial die structuur weet aan te brengen in een continu in beweging zijnde omgeving? Draai jij je hand niet om voor het structureren van een ingewikkeld datavraagstuk? En ben jij de persoon die de P&C cyclus, in alle omstandigheden, tijdig en volledig erdoorheen weet te managen? Dan zoeken we jou als Analist Business Control. 

40 uur
Rotterdam

Business Controller Operations

In je functie is geen dag hetzelfde, dus het is moeilijk te zeggen op welke initiatieven jij je vanaf dag 1 zult storten. Maar denk aan het ondersteunen van het hoofd en de teamleiders van de Uitvoering door het bespreekbaar maken van de financiële performance aan de hand van kostprijsontwikkeling en kpi’s, sturing op efficiency en werken volgens Sales & Operations Planning (S&OP) methodiek en het standaardiseren van werkprocessen. Je bent continu in gesprek met de business om de performance op korte termijn naar een hoger niveau te krijgen.

40 uur
Rotterdam

Sr. Project Controller Complexe Projecten

Als Sr. Project Controller heb jij een behoorlijk aantal projecten en meerdere projectleiders onder je hoede. De tijdsbesteding per project is grotendeels afhankelijk van de aan het project toegekende risicoclassificatie. Op de meest complexe en risicovolle projecten ben je vast onderdeel van het projectteam en duik je regelmatig de diepte in op onderwerpen als bijvoorbeeld planning, financiën, contract- en risicomanagement. Op de wat minder risicovolle projecten sta je wat meer op afstand, maar heb je uiteraard wel periodiek overleg over de voortgang en status van de desbetreffende projecten. Je staat in verbinding met projectleiders en andere leden van het projectteam om hen te helpen de projecten binnen tijd en budget te realiseren. Daarbij lever je advies; zowel gevraagd advies als rechterhand, maar ook ongevraagd advies als kritische onafhankelijke sparring partner.

40 uur
Delft

Proces Specialist Record to Report

De processen bij R2R zijn vaak complex. Je spart over processen met collega’s binnen en buiten de afdeling op zoek naar procesverbeteringen.

40 uur
Delft

Business Controller IT, Change Office en Data Office

ls business controller IT, Change Office en Data Office ben jij sparringpartner van de MT's en draag je bij aan de strategie van Stedin!

40 uur
Rotterdam

Risk Manager

Als risk manager ben je voor ‘jouw’ bedrijfsonderdelen het aanspreekpunt voor alle risico gerelateerde onderwerpen. Je faciliteert tactische en operationeel risico assessments op de bedrijfsdoelen voor het komende jaar. Je updatet ieder kwartaal de strategische risico’s die heel Stedin in de uitvoering van de strategie kunnen raken. Je doet dat door te ondersteunen om de risico’s scherp benoemd te krijgen, de controles duidelijk te definiëren, de uitvoering hiervan te monitoren en hierover kritisch te rapporteren naar de verantwoordelijke van het onderdeel op directeursniveau. Kortom, jij gaat de organisatie helpen de meest belangrijke risico’s te beheersen om de energie transitie daadwerkelijk verder te kunnen vormgeven!

40 uur
Rotterdam

Project en Portfolio Controller IT en Change Office

De Project en Portfolio Controller ondersteunt Change Office en IT op financieel en niet-financieel vlak. Door het maken van analyses, beoordelen van business cases en het uitbrengen van gevraagd en ongevraagd advies aan Portfolio management bij Change Office, het MT IT en de senior business controller IT, draag je bij aan de Strategie van Stedin. Daarnaast bied je service en financiële begeleiding aan projectleiders en de Release train engineers. Als onafhankelijk business partner zorg je ervoor dat middelen efficiënt en effectief worden ingezet en draag je bij aan de realisatie van het veranderportfolio.

36
Rotterdam