Jij regelt het 
Cijfers die kloppen

De dagelijkse business financieel gezond houden. En tegelijkertijd het financiële fundament leggen voor de nieuwe energietransitie. Dat is de enorme uitdaging waar we bij Finance voor staan. Het kloppend hart zijn van de organisatie en voor kloppende cijfers gaan. Dat is waar we samen elke dag voor gaan.

Je bent belangrijk
Dat merk je

Finance heeft een grote verantwoordelijkheid. Wij zijn het geweten van Stedin. We brengen risico’s en kansen in kaart, houden de performance in de gaten, zijn betrokken bij de business en maken zo’n 3.500 collega’s financieel bewust. Want doelstellingen zijn mooi. Maar goede resultaten zijn nog mooier.

Jou laten groeien
Daar gaan we voor

Vooroplopen in verandering kan alleen als jij op je best bent en doet waar je goed in bent. Wij helpen je daarbij. Sluit aan bij leersessies en workshops en deel kennis en ervaring met collega’s. Kansen zijn er overal, het is aan jou deze te pakken. Zo ben je regisseur van je eigen ontwikkeling.

Een goed sfeer
Vanaf dag een

Bij Finance heb je alle vrijheid je werk zelf vorm te geven. Wat je bereikt, is aan jou. De lat ligt hoog en we houden elkaar scherp. Maar wel in een informele sfeer waar we hard werken én hard lachen. En jij elke dag met veel plezier naar je werk gaat.