Klantenservice

Wij beantwoorden graag uw vraag

WhatsApp

Stuur een bericht via WhatsApp:  06 - 469 639 63
Onze klantenservice beantwoordt uw bericht op werkdagen tussen 08.00 en 21.00 uur.

Stuurt u een bericht na 21.00 uur? Dan beantwoorden wij deze de volgende werkdag.

Hoe herken ik een (Stedin) monteur?

U herkent een Stedin-monteur aan onze bedrijfskleding. Bovendien draagt hij een bedrijfslegitimatie bij zich. Vraag hier gerust naar. 

Helaas zijn soms oplichters actief die zich uitgeven voor Stedin-monteur. Deze oplichters vragen bijvoorbeeld geld om directe afsluiting te voorkomen of om een product af te nemen. Stedin vraagt nooit aan de deur om geld. Betaal niet en waarschuw de politie via 112.

De slimme meters plaatsen wij zelf of een installateur die werkt in opdracht van ons. Ook de installateur heeft een legitimatiebewijs bij zich. Hierop staat zijn naam, pasfoto en de naam van het bedrijf. U mag altijd vragen naar het legitimatiebewijs van de installateur.

Staat een deur van ons open? 

Ziet u dat een deur van een onze objecten openstaat, zoals een transformatorhuisje? Dat is ontzettend gevaarlijk: mensen of dieren kunnen zomaar naar binnengaan. Belt u alstublieft direct het telefoonnummer dat op het huisje staat, zodat wij het probleem kunnen oplossen.

Ik wil graffiti melden

Wij verwijderen graffiti en posters van Stedin-objecten, zoals transformatorhuisjes, als deze racistisch of kwetsend zijn. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Voor het verwijderen van graffiti en posters op overige objecten (geen eigendom van Stedin) kunt u bij uw gemeente navragen wat het beleid is.

Wilt u Stedin helpen bij het verbeteren van de website?