Klantenservice

Wij beantwoorden graag uw vraag

WhatsApp

Stuur een bericht via WhatsApp:  06 - 469 639 63 
Onze klantenservice beantwoordt uw bericht op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur. 

Bezoekt u deze site via uw mobiele telefoon? Sla ons nummer dan direct op in uw adresboek:

Stedin als contact toevoegen

Hoe herken ik een (Stedin) monteur?

U herkent een Stedin-monteur aan onze bedrijfskleding. Bovendien draagt hij een bedrijfslegitimatie bij zich. Vraag hier gerust naar. Begin 2015 bundelden Stedin en infrabedrijf Joulz de krachten om onder de naam Stedin samen verder te gaan. Tot begin 2016 kan een monteur daarom ook bij u voorrijden in Joulz-bedrijfskleding en –voertuig.

Helaas zijn soms oplichters actief die zich uitgeven voor Stedin-monteur. Deze oplichters vragen bijvoorbeeld geld om directe afsluiting te voorkomen of om een product af te nemen. Stedin vraagt nooit aan de deur om geld. Betaal niet en waarschuw de politie via 112.

De slimme meters plaatsen wij zelf of een installateur die werkt in opdracht van ons. Ook de installateur heeft een legitimatiebewijs bij zich. Hierop staat zijn naam, pasfoto en de naam van het bedrijf. U mag altijd vragen naar het legitimatiebewijs van de installateur.

Staat een deur van ons open? 

Ziet u dat een deur van een onze objecten openstaat, zoals een transformatorhuisje? Dat is ontzettend gevaarlijk: mensen of dieren kunnen zomaar naar binnengaan. Belt u alstublieft direct het telefoonnummer dat op het huisje staat, zodat wij het probleem kunnen oplossen.

Ik wil graffiti melden

Wij verwijderen graffiti en posters van onze eigendommen, zoals transformatorhuisjes, als deze racistisch of kwetsend zijn. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Wilt u Stedin helpen bij het verbeteren van de website?