U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

0:02 / 1:00

jij bedenkt het 
Als engineer bij stedin

Terwijl ons netwerk Nederlands meest complexe economische regio 24/7 draaiend houdt, werken wij aan een unieke  uitdaging: de energietransitie. Wij zijn een onmisbare schakel in de overstap van fossiele naar duurzame energie. En dit vraagt om innovatieve en slimme (digitale) oplossingen.

die grootsheid
DAT VOEL JE

Decentrale opwek van energie, de grootste wind- en zonneparken en groen gas invoeders aansluiten op het net. Zelfopgewekte energie terug laten leveren aan het net. Energie brengen naar steden, dorpen, industrieën en elektrische auto’s. Overleg met overheden, partners en technische partijen. Werken aan een samenleving die niet afhankelijk is van fossiele energie. Nieuwe energie-infrastructuren uitdenken. Die grootsheid en complexiteit voel je bij Stedin. Elke dag opnieuw. Want ons net is de onmisbare schakel om de energiedoelstellingen van de toekomst waar te maken.

JOU LATEN GROEIEN
ZO DOEN WE DAT

Terwijl jij ons vooruit helpt met jouw innovatieve en slimme oplossingen, helpen wij jou groeien. Vooroplopen in de verandering kan alleen als jij op je best bent. Als jij ideeën hebt, kijken wij naar de mogelijkheden. Als jij een kans ziet, geven wij je de ruimte. En als jij een stap extra wilt zetten, helpen wij je vooruit. Met trainingen, cursussen, een goed salaris en al die andere extra’s die je nodig hebt om te groeien in je rol. Of door te groeien binnen de organisatie. 

TOEKOMSTMAKERS
SAMEN ZIJN WE HET

Vooroplopen in de verandering kan alleen samen, met meer dan 5.000 toekomstmakers. Engineers en ingenieurs die trots zijn dat ze energiestromen in goede banen leiden én een leidende rol spelen in de energietransitie. Die zorgen dat met alle veranderingen in de samenleving ons net veilig, betrouwbaar én innovatief blijft. Die ‘samen gaan we het fiksen’-mentaliteit voel je bij iedereen bij Stedin.

JE NIEUWE COLLEGA’S
OVER HET WERK EN DE VELE MOGELIJKHEDEN

0:02 / 1:00
0:02 / 1:00
0:02 / 1:00

DE GROTE UITDAGINGEN
JIJ GAAT erMEE AAN DE SLAG

Elektrificatie

Bij Stedin zijn we nu al bezig met 2030. Dan rijdt vrijwel zeker iedereen in elektrische auto’s. Een snelweg vol ontwikkelingen met grote invloed op onze netten. Genoeg te doen dus.

Gasnet van de toekomst

Door het klimaatakkoord staat één ding vast: het gasnet zoals we dat nu kennen, gaat veranderen. Er komt steeds meer groen gas in het net. En we onderzoeken nu ook de mogelijkheden van waterstof. Genoeg te doen dus.

Een nieuw energiesysteem

Elke dag zie je het live om je heen: de overgang naar duurzame energie. Windparken, grootschalige zon-op-dak-projecten, zonneweides: er verschijnen er steeds meer. En deze moeten we allemaal aansluiten op ons elektriciteitsnet.