0:02 / 1:00

jij bedenkt het 
Als engineer bij stedin

Terwijl ons netwerk Nederlands meest complexe economische regio 24/7 draaiend houdt, staan we voor een van de grootste uitdagingen ooit: de energietransitie. Wij zijn een onmisbare schakel in de overstap van fossiele naar duurzame energie.

die grootsheid
DAT VOEL JE

De grootste wind- en zonneparken aansluiten op het net. Zelfopgewekte energie terug laten leveren aan het net. Energie brengen naar steden, dorpen, industrieën en elektrische auto’s. Overleg met overheden, partners en technische partijen. Werken aan een samenleving die niet afhankelijk is van aardgas. Nieuwe energie-infrastructuren uitdenken. Die grootsheid en complexiteit voel je bij Stedin. Elke dag opnieuw. Want ons net is de onmisbare schakel om de energiedoelstellingen van de toekomst waar te maken.

JOU LATEN GROEIEN
ZO DOEN WE DAT

Vooroplopen in de verandering kan alleen als jij op je best bent. Als jij ideeën hebt, kijken wij naar de mogelijkheden. Als jij een kans ziet, geven wij je de ruimte. En als jij een stap extra wilt zetten, helpen wij je vooruit. Met trainingen, cursussen, een goed salaris en al die andere extra’s die je nodig hebt om te groeien in je rol. Of door te groeien binnen de organisatie.

TOEKOMSTMAKERS
SAMEN ZIJN WE HET

Vooroplopen in de verandering kan alleen samen, met meer dan 3.500 toekomstmakers. Die trots zijn dat ze energiestromen in goede banen leiden én een leidende rol spelen in de energietransitie. Die ‘samen gaan we het fiksen’-mentaliteit voel je bij iedereen bij Stedin.

JE NIEUWE COLLEGA’S
OVER HET WERK EN DE VELE MOGELIJKHEDEN

0:02 / 1:00
0:02 / 1:00
0:02 / 1:00

DE GROTE UITDAGINGEN
JIJ GAAT erMEE AAN DE SLAG

Elektrische auto

elektrificatie

Bij Stedin zijn we nu al bezig met 2030. Dan rijdt vrijwel zeker iedereen in elektrische auto’s. Een snelweg vol ontwikkelingen met grote invloed op onze netten. Genoeg te doen dus.

Koeien

warmtetransitie

In de toekomst gaan we onze huizen en gebouwen steeds minder met aardgas verwarmen en kiezen we voor nieuwe warmte. En daarvoor zetten we nu al flinke stappen. Genoeg te doen dus.

Hoog Dalem

een nieuw energiesysteem

De energiewereld is volop in beweging. Onze energie-infrastructuur moet klaar zijn voor de toekomst. Dat vraagt om vooruitdenken, aanpassen en vernieuwen. Genoeg te doen dus.