0:02 / 1:00

jij bedenkt het 
als engineer bij stedin

Terwijl ons netwerk Nederlands meest complexe economische regio 24/7 draaiend houdt, werken wij aan een unieke  uitdaging: de energietransitie. Wij zijn een onmisbare schakel in de overstap van fossiele naar duurzame energie. En dit vraagt om innovatieve en slimme (digitale) oplossingen.

Die grootsheid
dat voel je

Decentrale opwek van energie, de grootste wind- en zonneparken en groen gas invoeders aansluiten op het net. Zelfopgewekte energie terug laten leveren aan het net. Energie brengen naar steden, dorpen, industrieën en elektrische auto’s. Overleg met overheden, partners en technische partijen. Werken aan een samenleving die niet afhankelijk is van fossiele energie. Nieuwe energie-infrastructuren uitdenken. Die grootsheid en complexiteit voel je bij Stedin. Elke dag opnieuw. Want ons net is de onmisbare schakel om de energiedoelstellingen van de toekomst waar te maken.

Jou laten groeien
zo doen we dat

Terwijl jij ons vooruit helpt met jouw innovatieve en slimme oplossingen, helpen wij jou groeien. Vooroplopen in de verandering kan alleen als jij op je best bent. Als jij ideeën hebt, kijken wij naar de mogelijkheden. Als jij een kans ziet, geven wij je de ruimte. En als jij een stap extra wilt zetten, helpen wij je vooruit. Met trainingen, cursussen, een goed salaris en al die andere extra’s die je nodig hebt om te groeien in je rol. Of door te groeien binnen de organisatie. 

Toekomstmakers
samen zijn we het

Vooroplopen in de verandering kan alleen samen, met meer dan 5.000 toekomstmakers. Engineers en ingenieurs die trots zijn dat ze energiestromen in goede banen leiden én een leidende rol spelen in de energietransitie. Die zorgen dat met alle veranderingen in de samenleving ons net veilig, betrouwbaar én innovatief blijft. Die ‘samen gaan we het fiksen’-mentaliteit voel je bij iedereen bij Stedin.

Je nieuwe collega's
over het werk en de vele mogelijkheden

0:02 / 1:00
0:02 / 1:00
0:02 / 1:00

De grote uitdagingen
Jij gaat ermee aan de slag

Elektrificatie

Bij Stedin zijn we nu al bezig met 2030. Dan rijdt vrijwel zeker iedereen in elektrische auto’s. Een snelweg vol ontwikkelingen met grote invloed op onze netten. Genoeg te doen dus.

Gasnet van de toekomst

Door het klimaatakkoord staat één ding vast: het gasnet zoals we dat nu kennen, gaat veranderen. Er komt steeds meer groen gas in het net. En we onderzoeken nu ook de mogelijkheden van waterstof. Genoeg te doen dus.

Een nieuw energiesysteem

Elke dag zie je het live om je heen: de overgang naar duurzame energie. Windparken, grootschalige zon-op-dak-projecten, zonneweides: er verschijnen er steeds meer. En deze moeten we allemaal aansluiten op ons elektriciteitsnet.

Onze vacatures
voor engineers

Engineer Elektra

Je staat bekend om je technisch inzicht en bent sterk in (complexe) berekeningen. Je bent in staat om de wereld achter de berekening te begrijpen en te vertalen naar technische oplossingen.

40 uur
Utrecht

Engineer Elektra

Jij begrijpt niet alleen de wereld achter een berekening, je weet ze te vertalen naar technische oplossingen en mensen mee te nemen in wat jij hebt bedacht.

40 uur
Delft

Netspecialist distributie automatisering

Zorgen dat we de juiste digitale infrastructuur aanleggen zodat we op afstand kunnen besturen en de juiste beslissingen kunnen maken. Daar werk jij aan mee.

40 uur
Rotterdam

Commissioning Engineer

Als commissioning engineer krijg je de operationele leiding over en regisseer je uitdagende commissioningtrajecten op het gebied van primaire systemen, secundaire systemen en tertiaire systemen binnen betrouwbaarheids- en beschikbaarheidseisen van hoogspanningsomgevingen.

40 uur
Delft

Junior Engineer Elektra

HTS afgestudeerd of HBO Energietechniek? Ervaring op doen van technische hoogvliegers.

40 uur
Utrecht

Asset Systeem Specialist Elektriciteit

Zet je passie voor duurzame elektriciteitsnetten in actie! Als Asset Systeem Specialist Elektriciteit bij Stedin creëer je de toekomst van energie.

40 uur
Rotterdam

Congestiemanager

Als congestiemanager inventariseer je oplossingen om transport schaarste op te lossen.

40 uur
Rotterdam

Engineer (Consument)

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. We stappen over op elektrische auto’s. Wekken zelf energie op en leveren deze terug aan het net. En willen liever geen gas meer. Genoeg te doen dus voor Engineers. Want wat onze klanten wensen, teken jij uit. Je berekent welke netkabels nodig zijn, waar onze monteurs ze gaan leggen, waar de transformatorhuisjes komen en hoe het tracé loopt.

40 uur
Delft

Senior Netwerkbeheerder

Om de datastromen van de stations en huishoudens naar de datacenters te kunnen faciliteren, maakt Stedin gebruik van haar eigen Telecom netwerk. Het goed functioneren van dit Telecom netwerk wordt bewaakt door de Netwerk Beheerders van het Stedin NMC (Netwerk Management Center).  

40 uur
Delft

Netspecialist Bouwkunde

Als netspecialist bouwkunde ontwerp jij de nieuwe standaard voor voor hoogspanningslocaties.

40 uur
Rotterdam

Specialist Asset en Maintenance Management regio Zeeland (secundair)

Jij levert een belangrijke bijdrage aan de instandhouding van het elektriciteitsnet. Je weet namelijk bijna alles van onderhoudsmanagement, dit is jouw terrein.

40 uur
Goes

Netspecialist Stationsautomatisering

Sta jij aan het roer van de energietransitie? Kom werken waar trots en technologie samenkomen! Als specialist leid jij de weg naar een duurzame toekomst.

40 uur
Rotterdam

Test engineer Smart Devices

Jij bent verantwoordelijk voor het testen van nieuwe en bestaande smart devices, apparaten die ons energienetwerk slimmer maken.

40 uur
Delft

Storingsspecialist elektra

Als storingsspecialist elektra ben jij op zoek naar de "smoking gun" van storingen en incidenten.

40 uur
Rotterdam

Specialist Asset en Maintenance Management

Wij willen dat ons elektriciteitsnet tot de beste en meest betrouwbare ter wereld blijft horen.

40 uur
Rotterdam

Business Consultant Flexibel Energiesysteem

Als business consultant flexibel energiesysteem help jij bij het maken van de juiste investeringskeuzes voor de lange termijn!

40 uur
Rotterdam

Consultant Transportschaarste

Vanwege de groei van de afdeling en het toenemende belang van transportcapaciteit en congestiemanagement en de communicatie daarvan zoeken we naar jou!

36
Rotterdam

Detailengineer Autocad

Als Detail Engineer AutoCad ben je verantwoordelijk voor het detailontwerp van projecten in hoog- en middenspanningstations.

40 uur
Utrecht

Specialist Asset en Maintenance Management Hoogspanning

Jij levert een belangrijke bijdrage aan de instandhouding van het elektriciteitsnet!

40 uur
Rotterdam

Rentmeester/Specialist Grondzaken

Als Rentmeester/Specialist grondzaken ben je verantwoordelijk voor het oppakken van alle complexe dossiers en escalaties met betrekking tot het verwerven van zowel grond- als zakelijke rechten.

40 uur
Delft

Telecom Engineer

Als Telecom Engineer ben je verantwoordelijk voor het maken van ontwerpen van telecominfrastructuur.

40 uur
Delft

Lead Engineer Hoogspanning

Als Lead Engineer Hoogspanning ben je technisch verantwoordelijk voor de engineering van uitdagende hoogspanningsprojecten

40 uur
Utrecht

Systeem Engineer

Als Systeem Engineer ben je verantwoordelijk voor onze station automatisering projecten en word je uitgedaagd om jouw technische inzichten te vertalen naar goed onderbouwde systeemadviezen en heldere softwareprogramma’s.

40 uur
Delft

Senior Project Engineer

Als Senior Project Engineer benut je jouw technisch inzicht om een effectieve vertaalslag van functioneel ontwerp naar technische oplossing te realiseren, zoals het opstellen van uitvoerbare projectplannen, technische documentatie en netberekeningen.

40 uur
Utrecht

Maintenance Engineer

Als Maintenance Engineer ben je de spil in de instandhouding van de elektriciteitsnetten van Stedin als netbeheerder. Een functie met diversiteit en dynamiek; je praat immers met de Asset Manager, met de specialisten binnen Hoogspanning en de uitvoering.

40 uur
Delft

Detailengineer Autocad /Elcad

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het detailontwerp van projecten in hoog- en middenspanningstations. Samen met je collega’s werk je aan verschillende uitdagende projecten van ontwerpfase tot oplevering.  

40 uur
Goes

Engineer Elektra

Complexe projecten aanpakken met technische en kostenbesparende oplossingen is jouw 2e natuur.

40 uur
Heinenoord

Engineer Elektra

Hoe complex ook, jij gaat als engineer voor de beste oplossing tegen zo laag mogelijke kosten. Je schakelt veel met projectleiders en werkvoorbereiders.

40 uur
Heinenoord

Tracé Engineer

Je bent goed in details en werkt nauwgezet. GIS en autocad hebben voor jou geen geheimen

40 uur
Delft

Detailengineer Autocad

-

40 uur
Delft

Technisch Adviseur

Je bent iemand die graag en goed de regie voert, besluitvaardig is en veiligheid altijd voorop heeft staan, technisch goed onderlegd is en creatieve oplossing vindt.

Delft

Engineer Gas

Complexe projecten omzetten in functionele ontwerpen die voldoen aan de klantwensen zijn jouw kwaliteiten.

40 uur
Utrecht