0:02 / 1:00

jij bedenkt het 
als engineer bij stedin

Terwijl ons netwerk Nederlands meest complexe economische regio 24/7 draaiend houdt, werken wij aan een unieke  uitdaging: de energietransitie. Wij zijn een onmisbare schakel in de overstap van fossiele naar duurzame energie. En dit vraagt om innovatieve en slimme (digitale) oplossingen.

Die grootsheid
dat voel je

Decentrale opwek van energie, de grootste wind- en zonneparken en groen gas invoeders aansluiten op het net. Zelfopgewekte energie terug laten leveren aan het net. Energie brengen naar steden, dorpen, industrieën en elektrische auto’s. Overleg met overheden, partners en technische partijen. Werken aan een samenleving die niet afhankelijk is van fossiele energie. Nieuwe energie-infrastructuren uitdenken. Die grootsheid en complexiteit voel je bij Stedin. Elke dag opnieuw. Want ons net is de onmisbare schakel om de energiedoelstellingen van de toekomst waar te maken.

Jou laten groeien
zo doen we dat

Terwijl jij ons vooruit helpt met jouw innovatieve en slimme oplossingen, helpen wij jou groeien. Vooroplopen in de verandering kan alleen als jij op je best bent. Als jij ideeën hebt, kijken wij naar de mogelijkheden. Als jij een kans ziet, geven wij je de ruimte. En als jij een stap extra wilt zetten, helpen wij je vooruit. Met trainingen, cursussen, een goed salaris en al die andere extra’s die je nodig hebt om te groeien in je rol. Of door te groeien binnen de organisatie. 

Toekomstmakers
samen zijn we het

Vooroplopen in de verandering kan alleen samen, met meer dan 5.000 toekomstmakers. Engineers en ingenieurs die trots zijn dat ze energiestromen in goede banen leiden én een leidende rol spelen in de energietransitie. Die zorgen dat met alle veranderingen in de samenleving ons net veilig, betrouwbaar én innovatief blijft. Die ‘samen gaan we het fiksen’-mentaliteit voel je bij iedereen bij Stedin.

Je nieuwe collega's
over het werk en de vele mogelijkheden

0:02 / 1:00
0:02 / 1:00
0:02 / 1:00

De grote uitdagingen
Jij gaat ermee aan de slag

Elektrificatie

Bij Stedin zijn we nu al bezig met 2030. Dan rijdt vrijwel zeker iedereen in elektrische auto’s. Een snelweg vol ontwikkelingen met grote invloed op onze netten. Genoeg te doen dus.

Gasnet van de toekomst

Door het klimaatakkoord staat één ding vast: het gasnet zoals we dat nu kennen, gaat veranderen. Er komt steeds meer groen gas in het net. En we onderzoeken nu ook de mogelijkheden van waterstof. Genoeg te doen dus.

Een nieuw energiesysteem

Elke dag zie je het live om je heen: de overgang naar duurzame energie. Windparken, grootschalige zon-op-dak-projecten, zonneweides: er verschijnen er steeds meer. En deze moeten we allemaal aansluiten op ons elektriciteitsnet.

Onze vacatures
voor engineers

Junior/Medior Asset Specialist Elektriciteit

Met jouw technische kennis (op het gebied van laagspanning/middenspanning) ben jij in staat vragen te beantwoorden binnen het bestaande asset beleid. Je zorgt ervoor dat de uitvoering zijn werk veilig en kwalitatief kan uitvoeren. Hoe je werkdag eruit ziet? Lees daarvoor gauw verder.

40 uur
Goes

Netspecialist Stationsautomatisering

Sta jij aan het roer van de energietransitie? Kom werken waar trots en technologie samenkomen! Als Netspecialist leid jij de weg naar een duurzame toekomst.

40 uur
HBO
Rotterdam

Netspecialist Elekriciteit

Wij willen dat ons elektriciteitsnet tot de beste en meest betrouwbare ter wereld blijft horen. Daarvoor hebben wij assets nodig die duurzaam zijn en blijven, maar ook vooral een elektriciteitsnet dat flexibel is en voorbereid op de toekomst. Daar zorg jij voor als Netspecialist Elektrotechniek.

40 uur
HBO
Rotterdam

Asset Manager Duurzaamheid

Wil jij duurzame impact maken met jouw materiaalkennis en passie voor duurzaamheid? Word Asset Manager Duurzaamheid bij Stedin.

40 uur
HBO
Rotterdam

Technisch Adviseur

Je bent iemand die graag en goed de regie voert, besluitvaardig is en veiligheid altijd voorop heeft staan, technisch goed onderlegd is en creatieve oplossing vindt.

40 uur
HBO
Delft

Engineer Elektra

Als engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van een betrouwbaar netwerk.

40 uur
HBO
Delft

Engineer Elektra

Hoe complex ook, jij gaat als engineer voor de beste oplossing tegen zo laag mogelijke kosten. Je schakelt veel met projectleiders en werkvoorbereiders.

40 uur
HBO
Heinenoord

Systeem Engineer

Als Systeem Engineer ben je verantwoordelijk voor onze station automatisering projecten en word je uitgedaagd om jouw technische inzichten te vertalen naar goed onderbouwde systeemadviezen en heldere softwareprogramma’s.

40 uur
HBO
Delft

Commissioning Engineer

Als commissioning engineer krijg je de operationele leiding over en regisseer je uitdagende commissioningtrajecten op het gebied van primaire systemen, secundaire systemen en tertiaire systemen binnen betrouwbaarheids- en beschikbaarheidseisen van hoogspanningsomgevingen.

40 uur
HBO
Delft

Project Engineer

Als engineer ben je technisch medeverantwoordelijk voor de engineering van uitdagende hoogspanningsprojecten. Je benut jouw technisch inzicht om een effectieve vertaalslag van functioneel ontwerp naar technische oplossing te realiseren, zoals het opstellen van uitvoerbare projectplannen, technische documentatie en netberekeningen.

40 uur
HBO
Goes

Engineer Openbare Verlichting

Als Engineer Openbare Verlichting ga je met je team aan de slag met een relatief nieuw programma binnen Stedin: het aanrakingsveilig maken en ontmazen van ons laagspanningsnet (LS-net).

40 uur
HBO
Delft

Congestiemanager

Als congestiemanager inventariseer je oplossingen om transport schaarste op te lossen.

40 uur
WO
Rotterdam

Lead Engineer

Als Lead Engineer Hoogspanning ben je technisch verantwoordelijk voor de engineering van uitdagende hoogspanningsprojecten. Je benut jouw technisch inzicht om een effectieve vertaalslag van functioneel ontwerp naar technische oplossing te realiseren, zoals het opstellen van het Voor Ontwerp (VO) en het Programma van Eisen (PvE) Techniek voor de marktpartijen waar we mee samenwerken.

40 uur
HBO
Delft

Lead Engineer Stationsautomatisering

Sta jij aan het roer van de energietransitie? Kom werken waar trots en technologie samenkomen! Als specialist leid jij de weg naar een duurzame toekomst.

40 uur
HBO
Rotterdam

Detail Engineer

Als Detail Engineer werk je nauw samen met de Engineer voor het ontwerpen van het secundaire tekenpakket (rood/blauw) voor de nieuwbouw en verbouw van hoogspanningsstations, zodat de uitvoering veilig zijn werk kan uitvoeren op locatie.

40 uur
MBO
Utrecht

Senior Project Engineer Hoogspanning

Als Senior Project Engineer Hoogspanning ben je technisch verantwoordelijk voor de engineering van uitdagende hoogspanningsprojecten

40 uur
HBO
Utrecht

Maintenance Engineer

Als Maintenance Engineer ben je de spil in de instandhouding van de elektriciteitsnetten van Stedin als netbeheerder. Een functie met diversiteit en dynamiek; je praat immers met de Asset Manager, met de specialisten binnen Hoogspanning en de uitvoering.

40 uur
HBO
Delft

Senior Netwerkbeheerder

Om de datastromen van de stations en huishoudens naar de datacenters te kunnen faciliteren, maakt Stedin gebruik van haar eigen Telecom netwerk. Het goed functioneren van dit Telecom netwerk wordt bewaakt door de Netwerk Beheerders van het Stedin NMC (Netwerk Management Center).  

40 uur
HBO
Delft

Netarchitect Assetmanagement

Het bedenken van oplossingen op het gebied van netaanpassingen en – uitbreidingen. Dat doe jij als Netarchitect Assetmanagement.

40 uur
HBO
Rotterdam

Engineer Elektra

Je staat bekend om je technisch inzicht en bent sterk in (complexe) berekeningen. Je bent in staat om de wereld achter de berekening te begrijpen en te vertalen naar technische oplossingen.

40 uur
HBO
Utrecht

Rentmeester/Specialist Grondzaken

Als Rentmeester/Specialist grondzaken ben je verantwoordelijk voor het oppakken van alle complexe dossiers en escalaties met betrekking tot het verwerven van zowel grond- als zakelijke rechten.

40 uur
HBO
Delft