Wij geven ze: 4 redenen
wel/niet solliciteren

Top dat je bij ons aan de slag wilt. Nog beter als je een goed cv hebt. Maar het belangrijkste: passen we bij elkaar? Zodat je elke dag het gevoel hebt: ’Ja, dit werkt lekker.
Zo zijn wij er trots op dat we energiestromen in goede banen leiden, een leidende rol spelen in de energietransitie en ondertussen 24/7 storingvrij energie leveren. Waarbij we houden van een nuchtere, beide benen op de grond doe-mentaliteit.

Om nu en in de toekomst onze dromen waar te maken hebben we doeners nodig. Aanpakkers die snel schakelen. Rustig blijven als de druk hoog is. Doorgaan als het even tegen zit. Kansen pakken waar anderen wachten. Meegaan met de tijd en ’m zelfs in willen halen.

Zit dat ook in jouw DNA? Dan is er misschien al een match. Maar lees voor de zekerheid ook onze ’4 redenen om wel of niet bij ons te solliciteren’. Dan weet je zeker of je het juist wel óf niet moet doen.

Wel doen
als je

  • Erop kickt om Nederlands meest complexe regio draaiend te houden, mee wilt gaan met nieuwe ontwikkelingen en daarbij jouw kennis en skills wilt inzetten. 

  • Een rol wilt spelen in de grootste maatschappelijke uitdaging ooit: de energietransitie, je wilt werken voor de generaties na ons, door een onmisbare schakel te zijn in de overgang van fossiel naar duurzaam.

  • Op je best wilt zijn en wilt groeien in je vak, jouw talent optimaal wilt benutten en een carrière wilt opbouwen. 

  • Een aanpak-mentaliteit hebt, solo en in teamverband sterk bent en samen met meer dan 3.500 toekomstmakers successen wilt vieren.

Niet doen
als je

  • Graag op bekend terrein werkt, in een kleine regio en uitdaging niet zo jouw ding is. 

  • Duurzame energie vooral een duur woord vindt, energie vanzelfsprekend vindt en niet echt warm loopt voor wind- en zonne-energie.

  • Vertrouwt op wat je nu kan, niet echt gelooft in zelfontwikkeling en liever geen tijd steekt in je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

  • Een ‘zo wil ik het’ mentaliteit hebt, meer een solo- dan teamplayer bent en vooral je eigen succes voorop staat.