SOLLICITEREN
IN EEN PAAR STAPPEN BINNEN


Solliciteren

Je solliciteert via onze website. Onder de vacature vind je een knop met een digitaal sollicitatieformulier, waarin je je cv en motivatie kunt uploaden.

ONTVANGST-BEVESTIGING

Na je sollicitatie ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Niet ontvangen? Controleer je spamfilter of je ongewenste e-mail. Of neem even contact met ons op.

EERSTE SELECTIE

Wij bekijken je cv en motivatie. Als die aansluit bij de vacature, nodigen we je uit voor de volgende stap.

ONLINE ASSESSMENT

Voor sommige functies maak je eerst een online assessment. Daarin testen we je capaciteiten, persoonlijkheidskenmerken en ontwikkelmogelijkheden. Als er een match is, nodigen we je uit voor een gesprek.

Selectiegesprek

Je eerste gesprek is altijd met een aantal toekomstige collega’s. Dit kan een leidinggevende, recruiter of aanstaande collega zijn. We bespreken je kennis, ervaring en ontwikkelmogelijkheden. Dat laatste is belangrijk, omdat door de energietransitie alles razendsnel verandert. We vertellen natuurlijk ook wat we jou te bieden hebben. Geloven we dat er een klik is, dan volgt een vervolggesprek.

Voorstel arbeids-voorwaarden

Is er na het vervolggesprek nog steeds die perfecte match, dan ontvang je een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Zeg jij ’JA’, dan zeggen wij ’WELKOM’ en gaan we samen veel moois doen.

Screeningsbeleid

Wij verwachten van elkaar dat we altijd betrouwbaar en integer zijn. Dat we handelen in het belang van onze mensen, onze organisatie en onze klanten. Om deze betrouwbaarheid en integriteit zoveel mogelijk te garanderen, voeren wij een screeningsbeleid. Dit betekent dat we van nieuwe collega‚Äôs een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen. Je ontvangt van ons een instructie hoe je deze kunt aanvragen. Voor sommige functies geldt een screeningsplicht. Dit betekent dat er een uitgebreide screening wordt gedaan.