Het belangrijkste onderdeel van ons netwerk… ben jij 

Samen werk maken van een leefwereld vol nieuwe energie

Ruim 2,2 miljoen klanten rekenen op ons. Dag en nacht. Want energie is onmisbaar geworden in de wereld waarin wij leven. De energietransitie vraagt om flinke aanpassingen van het energienet, of beter gezegd, ons energiesysteem. Nieuwe technieken helpen daarbij. Net als een goede samenwerking tussen alle mensen en organisaties die betrokken zijn bij onze energievoorziening. Als we samen, met veel energie, de mouwen opstropen, krijgen we het voor elkaar. Dan is energie in onze leefwereld straks net zo vanzelfsprekend als vandaag.

Over Stedin

Met bijna 3.600 collega’s werken we aan het realiseren van onze missie: samen werk maken van een leefwereld vol nieuwe energie. Nu en in de toekomst, waarin onze klanten steeds meer zelf de rol van energieproducent op zich nemen. Samen zorgen we voor een energiesysteem dat betrouwbaar en betaalbaar is én blijft. 

Dit doen we het grootste deel van de Randstad, waaronder Den Haag, Utrecht, Rotterdam en het Rijnmond haven- en Botlekgebied. Drukke, stedelijke gebieden met complexe infrastructuur, waar de afhankelijkheid van energie groot
is en energie altijd beschikbaar moet zijn. Om te wonen, werken en leven. Vandaag, en morgen. 

Lees meer over:

Volg ons op Twitter

Deel deze pagina