U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

WERKEN AAN EEN
LEEFWERELD VOL ENERGIE
DOE JE MEE?

Elke dag 24/7 energie transporteren en ondertussen werken aan de energietransitie. Er zijn kleinere uitdagingen. Maar samen pakken we ’m op. Hoe onze collega’s het vinden om bij Stedin te werken? Die vraag leverde ons de onderscheiding World-class Workplace 2022 op - Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap!

De trotspunten van onze collega’s? Werksfeer, ontwikkelingsmogelijkheden en de betrouwbaarheid van ons net. Alleen met tevreden collega’s maken we van Stedin zo’n mooie plek om te werken. En daar krijgen we natuurlijk veel energie van! Doe je mee?

GENOEG TE DOEN BIJ STEDIN
MAAR WAT DAN?

0:02 / 1:00

DE GROTE UITDAGINGEN
JIJ GAAT erMEE AAN DE SLAG

Laadplek voor elektrische auto's

Elektrificatie

Bij Stedin zijn we nu al bezig met 2030. Dan rijdt vrijwel zeker iedereen in elektrische auto’s. Een snelweg vol ontwikkelingen met grote invloed op onze netten. Genoeg te doen dus

Gasnet van de toekomst

Door het klimaatakkoord staat één ding vast: het gasnet zoals we dat nu kennen, gaat veranderen. Er komt steeds meer groen gas in het net. En we onderzoeken nu ook de mogelijkheden van waterstof. Genoeg te doen dus.

een nieuw energiesysteem

Elke dag zie je het live om je heen: de overgang naar duurzame energie. Windparken, grootschalige zon-op-dak-projecten, zonneweides: er verschijnen er steeds meer. En deze moeten we allemaal aansluiten op ons elektriciteitsnet.

WERK GENOEG
IN WELK WERKGEBIED JE OOK WILT WERKEN

Engineering

Uitvoering

Staf & Support

Stage & Traineeships

Finance

IT & Data