Jij hebt het
een frisse blik

Je bent een student en op zoek naar een stage. Top! Bij Stedin kan jij je kennis vergroten. En delen. Jouw frisse blik is waardevol voor ons. Je krijgt daarom volop de ruimte voor jouw initiatieven. Voor jouw ontwikkeling. Zo maak je met je stage ├ęcht impact. Waar je ook aan de slag gaat, wat je opdracht ook is. Samen werk maken van een leefwereld vol nieuwe energie, daar gaan we voor. En maak je geen zorgen; koffie halen doen we samen. 

Stage lopen
bij Stedin

Als stagiair bij Stedin heb je veel mogelijkheden. Je kunt meewerken of afstuderen. Of oriënteren tijdens een snuffelstage. Een stage op mbo-, hbo- of wo-niveau lopen. Op een van onze kantoren aan de slag of mee naar buiten. Wil jij leren over Stedin en het werk bij een netbeheerder? Het maximale uit je stage halen? En bijdragen aan de energietransitie? Dan is er ook voor jou als stagiair genoeg te doen bij Stedin. Wil je ons ontmoeten? Op deze events zijn wij binnenkort aanwezig!

Jou laten groeien
wij helpen je

Je werkt tijdens jouw stage hoe dan ook mee bij Stedin. En dus aan de energietransitie. Maar, je bent hier ook om te leren. Om jezelf te ontwikkelen, wat wij ook erg belangrijk vinden. Daarom stellen we samen jouw leerdoelen op. En gaan daarmee samen aan de slag. Jouw ideeën horen we graag. We bespreken jouw werk. Sturen bij waar nodig. En helpen je vooruit. Zo halen we het beste uit jouw stageperiode! 

Bij ons solliciteren
zo doe je dat

Solliciteer op een van onze stagevacatures. Deze vind je onderaan deze pagina. Laat ons weten  waarom jij dé persoon voor de stage bent. En, vinden we leuk, wie jij verder bent en wat je naast je studie allemaal doet. Past jouw sollicitatie bij de stage? Dan nodigen we je uit voor een (online) gesprek. En misschien wel voor een tweede.  Is de match voor zowel jou als ons goed? Dan leggen we de afspraken vast in een (stage)contract en maken we er samen een mooie stageperiode van!