U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Werkzaamheden tijdens coronavirus
Wij nemen voorzorgsmaatregelen bij onze werkzaamheden, zie ons nieuwsbericht

JIJ HEBT HET
EEN FRISSE BLIK

Als stagiair of trainee heb jij een frisse kijk op ons bedrijf. Bij ons kun je dan ook je kennis vergroten en delen. Je krijgt volop ruimte voor eigen initiatieven en mooie ontwikkelkansen. Of je nu op zoek bent naar een afstudeerstage, meeloopstage of traineeship.JOU LATEN GROEIEN
WIJ HELPEN JE

Je hebt vaak twee stagebegeleiders: één vanuit de opleiding en één vanuit Stedin. Jouw opleiding zal je vragen om leerdoelen te stellen. Deze doelen en de voortgang bespreek je tijdens de stage ook met je begeleider bij Stedin. En natuurlijk reserveren wij voldoende tijd om jou te begeleiden. We geven je de ruimte om de afdeling en het bedrijf te leren kennen.

BIJ ONS SOLLICITEREN
ZO DOE JE DAT

Solliciteer op een van de stagevacatures op deze site. Open solliciteren voor een (afstudeer)stage kan bij ons niet. Wij lezen graag waarom jij dé persoon bent voor onze stageopdracht. Laat ons ook zien wat jij allemaal naast je studie onderneemt. Past jouw cv en motivatie bij de stageopdracht? Dan ontvang je een uitnodiging om een (online) assessment te maken. Zien we een mooie match, dan volgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek met je stagebegeleider. Alle gemaakte afspraken leggen we vast in een stage- of afstudeerovereenkomst.

Je STAGEVERGOEDING
DIT KRIJG JE

Bij een voltijdstage (40 uur) van minimaal 2 weken, ontvang je bruto per maand:

  • € 400 als vierdejaars mbo‘er
  • € 350 als derdejaars mbo’er
  • € 250 als eerste- of tweedejaars mbo’er
  • € 475 als hbo’er
  • € 675 als wo’er

Ga je in deeltijd stagelopen? Dan krijg je een vergoeding naar rato. Dus: als je 32 uur per week komt stagelopen voor een hbo-opleiding, dan krijgt je een vergoeding van 32/40 x 475 euro = 380 bruto per maand.

TOEKOMSTMAKERS
PROGRAMMA

Met ons talentenprogramma Toekomstmakers maken wij werk van een leefwereld vol nieuwe energie. Want de energietransitie vraagt veel van ons. We willen slimmer gebruik maken van onze bestaande netten. Datagedreven werken. En goed omgaan met nieuwe technieken. Daar zoeken we aanpakkers voor. Talenten die een voortrekkersrol nemen: Stedin Toekomstmakers

HET VERSCHIL MAKEN
DAT DOE JIJ METEEN 

Ons talentenprogramma duurt 2 jaar. In deze 2 jaar krijg je een goed beeld van de energietransitie. En leer je Stedin goed kennen. Je werkt aan verschillende projecten, in verschillende teams en op verschillende afdelingen. Zo maak je meteen impact en help je Stedin vooruit. Samen met de andere toekomstmakers. En zijn de 2 jaar voorbij? Dan zoeken we samen de beste plek voor jou binnen Stedin. Want ook in de toekomst is er nog genoeg te doen.

MEEDOEN?
DAT ZIEN WE GRAAG

In september 2020 start onze volgende lichting Toekomstmakers. En we zoeken nog talenten. Ben jij (bijna) klaar met een wo-master? Bevlogen en vasthoudend? En vooral; wil jij het verschil maken in de energietransitie? Doe mee met ons. De vacature vind je hieronder. Onze huidige Toekomstmakers vertellen graag over hun ervaringen. Dat doen ze op 14 en 19 mei 2020. Meer info lees je in de vacature.