GENOEG TE DOEN VOOR
STAGIAIRS EN TRAINEES

JIJ HEBT HET
EEN FRISSE BLIK

Als stagiair heb jij een frisse kijk op ons bedrijf. Tijdens je stage bij ons kun je dan ook je kennis vergroten en delen. Je krijgt volop ruimte voor eigen initiatieven en mooie ontwikkelkansen. Of je nu op zoek bent naar een afstudeerstage of meeloopstage.

JOU LATEN GROEIEN
WIJ HELPEN JE

Je hebt vaak twee stagebegeleiders: één vanuit de opleiding en één vanuit Stedin. Jouw opleiding zal je vragen om leerdoelen te stellen. Deze doelen en de voortgang bespreek je tijdens de stage ook met je begeleider bij Stedin. En natuurlijk reserveren wij voldoende tijd om jou te begeleiden. We geven je de ruimte om de afdeling en het bedrijf te leren kennen.

BIJ ONS SOLLICITEREN
ZO DOE JE DAT

Solliciteer op een van de stagevacatures op deze site. Open solliciteren voor een (afstudeer)stage kan bij ons niet. Wij lezen graag waarom jij dé persoon bent voor onze stageopdracht. Laat ons ook zien wat jij allemaal naast je studie onderneemt. Past jouw cv en motivatie bij de stageopdracht? Dan ontvang je een uitnodiging om een (online) assessment te maken. Zien we een mooie match, dan volgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek met je stagebegeleider. Alle gemaakte afspraken leggen we vast in een stage- of afstudeerovereenkomst.

Je STAGEVERGOEDING
DIT KRIJG JE

Bij een voltijdstage (40 uur) van minimaal 2 weken, ontvang je bruto per maand:

  • € 400 als vierdejaars mbo‘er
  • € 350 als derdejaars mbo’er
  • € 250 als eerste- of tweedejaars mbo’er
  • € 475 als hbo’er
  • € 675 als wo’er

Ga je in deeltijd stagelopen? Dan krijg je een vergoeding naar rato. Dus: als je 32 uur per week komt stagelopen voor een hbo-opleiding, dan krijgt je een vergoeding van 32/40 x 475 euro = 380 bruto per maand.

Onze vacatures
VOOR STAGES EN TRAINEESHIPS