U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

JIJ HEBT HET
EEN FRISSE BLIK

Je bent een student en op zoek naar een stage. Of net afgestudeerd en op zoek naar een traineeship. Top! Bij Stedin kan jij je kennis vergroten. En delen. Jouw frisse blik is waardevol voor ons. Je krijgt daarom volop de ruimte voor jouw initiatieven. Voor jouw ontwikkeling. Zo maak je met je stage of traineeship écht impact. Waar je ook aan de slag gaat, wat je opdracht ook is. Samen werk maken van een leefwereld vol nieuwe energie, daar gaan we voor. En maak je geen zorgen; koffie halen doen we samen (als we op kantoor mogen zitten natuurlijk). En anders plannen we samen een virtuele koffieafspraak in!

STAGE LOPEN
BIJ STEDIN

Als stagiair bij Stedin heb je veel mogelijkheden. Je kunt meewerken of afstuderen. Een stage op mbo-, hbo- of wo-niveau lopen. Op kantoor aan de slag of mee naar buiten. Wil jij leren over Stedin en het werk bij een netbeheerder? Het maximale uit je stage halen? En bijdragen aan de energietransitie? Dan is er ook voor jou als stagiair genoeg te doen bij Stedin. 

JOU LATEN GROEIEN
WIJ HELPEN JE

Je werkt tijdens jouw stage hoe dan ook mee bij Stedin. En dus aan de energietransitie. Maar, je bent hier ook om te leren. Om jezelf te ontwikkelen, wat wij ook erg belangrijk vinden. Daarom stellen we samen jouw leerdoelen op. En gaan daarmee samen aan de slag. Jouw ideeën horen we graag. We bespreken jouw werk. Sturen bij waar nodig. En helpen je voorruit. Zo halen we het beste uit jouw stageperiode! 

BIJ ONS SOLLICITEREN
ZO DOE JE DAT

Solliciteer op een van onze stagevacatures. Deze vind je onderaan deze pagina. Laat ons weten  waarom jij dé persoon voor de stage bent. En, vinden we leuk, wie jij verder bent en wat je naast je studie allemaal doet. Past jouw sollicitatie bij de stage? Dan nodigen we je uit voor een (online) gesprek. En misschien wel voor een tweede.  Is de match voor zowel jou als ons goed? Dan leggen we de afspraken vast in een (stage)contract en maken we er samen een mooie stageperiode van!

TOEKOMSTMAKERS
PROGRAMMA

Met ons talentenprogramma Toekomstmakers maken wij werk van een leefwereld vol nieuwe energie. Want de energietransitie vraagt veel van ons. We willen slimmer gebruik maken van onze bestaande netten. Datagedreven werken. En goed omgaan met nieuwe technieken. Daar zoeken we aanpakkers voor. Talenten die een voortrekkersrol nemen: Stedin Toekomstmakers

HET VERSCHIL MAKEN
DAT DOE JIJ METEEN 

Ons talentenprogramma duurt 2 jaar. In deze 2 jaar krijg je een goed beeld van de energietransitie. En leer je Stedin goed kennen. Je werkt aan verschillende projecten, in verschillende teams en op verschillende afdelingen. Zo maak je meteen impact en help je Stedin vooruit. Samen met de andere toekomstmakers. En zijn de 2 jaar voorbij? Dan zoeken we samen de beste plek voor jou binnen Stedin. Want ook in de toekomst is er nog genoeg te doen.

MEEDOEN?
DAT ZIEN WE GRAAG

De werving van onze nieuwe lichting Toekomstmakers is voor dit jaar afgerond. In 2022 starten we met de werving van de volgende lichting. Ben jij (bijna) klaar met een wo-master? Bevlogen en vasthoudend? En vooral; wil jij het verschil maken in de energietransitie? Neem dan contact met ons op. En hou deze pagina in de gaten voor meer info over hoe jij Toekomstmaker kan worden. We hebben voorlopig nog genoeg te doen!

Onze toekomstmakers
vertellen

Jelka Fellinga

Jelka Fellinga

Achtergrond:
Bachelor in Bedrijfskunde | Master in Strategic Management
Huidige rol:
Projectleider bij Strategisch Initiatief Klantgericht Werken in Ketens
Afdeling:
Operations

Adam Helbing

Adam Helbing

Achtergrond:
Bachelor in Industrieel Ontwerpen | Master in Strategic Product Design
Huidige rol:
Projectleider bij een procesverbetering met betrekking tot hoogspanningsonderhoud
Afdeling:
Zakelijk Complex (Hoogspanning)

Denise van den Oever

Achtergrond:
Bachelor in Psychologie | Master in Marketing
Opdracht:
Trainee bij het Network Operations Centre waar 24/7 de energienetten worden bewaakt
Afdeling:
Bedrijfsvoering – Network Operations Centre (NOC)

Steijn van der Zwaag

Achtergrond:
Master in Environmental & Infrastructure Planning RUG | Master in Energy & Environmental Sciences RUG
Functie:
Product owner analyse- en rapportageteam
Afdeling:
Aanleg & Vervanging

Nyreeh Knegtering

Achtergrond:
Bachelor in Technische Planologie | Master in Sustainable Business and Innovation
Opdracht:
Trainee binnen productmanagement hernieuwbare energie-opwek
Afdeling:
Klant

Niek Haasnoot

Achtergrond:
Commercieel Ingenieur | Master in Management of Innovation 
Functie:
Adviseur innovatie – energiesysteem van de toekomst 
Afdeling:
Innovatie