U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

JIJ DOET HET
WERKEN EN LEREN TEGELIJK

Ook als je nog niet de relevante diploma’s hebt, kun je bij ons aan de slag. Zo kun je bij ons een BBL-opleiding volgen; direct via ons en/of via Werk en Vakmanschap. Dat kan op verschillende niveaus. Voor, tijdens en na je opleidingsperiode kun je rekenen op intensieve begeleiding.
 

HET SAMEN FIKSEN
DAT DOEN WE

Om bij ons werken en leren te combineren, is het belangrijk dat je gevoel hebt voor techniek. Jij bent een echte aanpakker! Samenwerken, betrouwbaarheid en flexibiliteit vinden we ook belangrijk voor deze functie. 

NOG BETER WORDEN
WIJ HELPEN JE

We leren je eerst hoe je veilig werkt. Wel zo belangrijk. Vervolgens ziet jouw week er als volgt uit: je hebt één theoriedag en één praktijkdag op onze Bedrijfsschool. De overige drie werkdagen loop je mee met onze ervaren monteurs.

JIJ ZEGT JA
WIJ HETEN JE WELKOM

Heb je een rijbewijs B en een vmbo-diploma, bij voorkeur met een technisch profiel? Heb je al wat technische werkervaring of wil je een carrièreswitch maken naar de energiesector? Bekijk de openstaande vacature(s) op de site van Werk en Vakmanschap.

0:02 / 1:00