U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Solliciteren tijdens het coronavirus
Onze vitale processen gaan door om de energievoorziening te blijven verzorgen. Voor die, maar ook alle andere beroepen, blijven wij op zoek naar nieuwe collega’s. Onze recruiters staan dagelijks voor je klaar om je sollicitatie te behandelen. En de gesprekken? Die voeren we via Microsoft Teams. Bekijk onze vacatures.

JIJ DOET HET
WERKEN EN LEREN TEGELIJK

Ook als je nog niet de relevante diploma’s hebt, kun je bij ons aan de slag. Via onze partner Werk en Vakmanschap stroom je dan bij ons in. Dat kan op verschillende niveaus zijn. Voor, tijdens en na je detacheringsperiode kun je rekenen op intensieve begeleiding.

DE 'SAMEN FIKSEN WE HET' MENTALITEIT
DIE HEB JIJ

Om bij ons werken en leren te combineren, is het belangrijk dat je gevoel bij de techniek hebt. En een echte aanpakker bent! Samenwerken, betrouwbaarheid en flexibiliteit vinden we ook belangrijk voor deze functie.

NOG BETER WORDEN DAN JE AL BENT
WIJ HELPEN JE

We leren je eerst hoe je veilig werkt. Vervolgens ziet jouw week er als volgt uit: je hebt één theoriedag en één praktijkdag in onze Bedrijfsschool. De overige drie werkdagen loop je mee met ervaren monteurs.

ZEG JIJ JA DAN ZEGGEN WIJ
WELKOM

Heb je een rijbewijs B en een VMBO-diploma, bij voorkeur met een technisch profiel? En heb je al wat technische werkervaring of wil je een carrièreswitch maken naar de energiesector? Dan komen we via Werk en Vakmanschap graag met je in contact.

0:02 / 1:00