Werken en leren

Werken en leren combineren?

Een erkend diploma halen en uitzicht op een vaste baan? Dat kan bij Stedin!

Bij Stedin investeren we veel in de ontwikkeling van onze medewerkers. Ook als je nog niet over de relevante diploma’s beschikt, ben je bij ons welkom. We hebben verschillende leer-werktrajecten, waarin we je klaarstomen om als volwaardig monteur aan de slag te gaan. Hiervoor werken we samen met onze vaste wervingspartner Werk en Vakmanschap. Werk en Vakmanschap werft en selecteert kandidaten om in te stromen op diverse niveaus binnen Stedin. Voor, tijdens en na de detacheringsperiode kun je rekenen op intensieve begeleiding. Vanuit Werk en Vakmanschap staat er een betrokken adviseur voor je klaar. Meer weten? Bekijk de mogelijkheden hieronder.

1

Leerling monteur laagspannings- of gas, water en warmte (GWW)-distributie

Via Werk en Vakmanschap kun je bij Stedin via een leer- en werktraject aan de slag als leerling monteur laagspanningsdistributie of leerling monteur GWW-distributie. Na een screening begin je bij Stedin met het behalen van de benodigde veiligheidsdiploma’s en certificaten.

Na deze periode ziet jouw werkweek er als volgt uit: je volgt één dag theorieles en één dag praktijkles in een oefenwerkplaats bij Stedin op locatie. De overige drie werkdagen loop je mee met ervaren monteurs, die jou de kneepjes van het vak in de praktijk bijbrengen. Zo haal je binnen twee jaar jouw MBO-3 diploma tot monteur laagspannings- of GWW-distributie! Je begeleider bij Werk en Vakmanschap helpt je met gerichte adviezen, zodat je de juiste keuze maakt tussen de verschillende mogelijkheden.

Bekijk meer informatie over de functie van leerling monteur laagspanningsdistributie of leerling monteur GWW-distributie.

2

Traineeship

Barst jij van de ambitie en heb jij een afgeronde opleiding MBO 4 Elektrotechniek? Bij Stedin kun je dan een Traineeship Elektrotechnicus volgen. Dit duurt een jaar waarbij het opdoen van praktijkervaring voorop staat. Heb je talent en ambitie, dan liggen doorgroeimogelijkheden tot een verantwoordelijke functie bij ons in het vooruitzicht.

Bekijk meer informatie over het traineeship.

3

Slimme meter monteurs

De komende jaren verwisselen wij honderdduizenden traditionele meters voor zogenaamde slimme meters. Daar kunnen we hulp bij gebruiken! Samenwerken, betrouwbaarheid en flexibiliteit vinden we bij Stedin belangrijk voor deze functie. Heb je een MBO diploma elektro/installatie en relevante technische werkervaring met een rijbewijs? Dan komt Werk en Vakmanschap graag met je in contact.

Bekijk meer informatie over deze functie voor regio Rotterdam of regio Utrecht.

Deel deze pagina