U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

JIJ DOET HET
WERKEN EN LEREN TEGELIJK

Zelf onze collega’s opleiden. Dat doen we bij Stedin. Zo kun je ook zonder relevante diploma’s bij ons aan de slag met een BBL-traject. Op verschillende niveaus en met intensieve begeleiding door onze collega’s voor, tijdens én na je opleiding. En dat allemaal op onze eigen Stedin Bedrijfsschool.
 

HET SAMEN FIKSEN
DAT DOEN WE

Om bij ons werken en leren te combineren, is het belangrijk dat je gevoel hebt voor techniek. Jij bent een echte aanpakker! Samenwerken, betrouwbaarheid en flexibiliteit vinden we ook belangrijk voor deze functie. 

NOG BETER WORDEN
WIJ HELPEN JE

We leren je eerst hoe je veilig werkt. Wel zo belangrijk. Vervolgens ziet jouw week er als volgt uit: je hebt één theoriedag en één praktijkdag op onze Bedrijfsschool. De overige drie werkdagen loop je mee met onze ervaren monteurs.

JIJ ZEGT JA
WIJ HETEN JE WELKOM

Heb je een rijbewijs B en een vmbo gl/tl of havodiploma? Wil je een carrièreswitch maken naar de energiesector? En nu en in de toekomst echt genoeg te doen hebben? Solliciteer op onze 'Monteur in Opleiding' vacature en doe mee! We hebben je er graag bij.

0:02 / 1:00