Jij doet het
Werken en leren tegelijk

Ook als je nog niet de relevante diploma’s hebt, kun je bij ons aan de slag als monteur. Zo kun je bij ons een BOL en/of BBL-opleiding volgen. Dat kan op verschillende niveaus. Direct na je vmbo-opleiding of als zij-instromer uit een compleet andere sector. Voor, tijdens en na je opleidingsperiode krijg je van ons intensieve begeleiding.

Het samen fiksen
Dat doen we

Om bij ons werken en leren te combineren, is het belangrijk dat je gevoel hebt voor techniek. Jij bent een echte aanpakker! Samenwerken, betrouwbaarheid en flexibiliteit vinden we ook belangrijk. Stappen zetten en leren; dat is waar jij voor gaat. Zo zetten we jouw energie om in nieuwe energie voor onze klanten. 

Nog beter worden
Wij helpen je

We leren je eerst hoe je veilig werkt. Wel zo belangrijk. Je krijgt theorie- en praktijklessen. Haalt je certificaten. Loopt mee met collega’s en doet zo werkervaring op. Na jouw opleiding heb je sowieso een MBO 3 diploma op zak. En een contract bij ons. Nog niet uitgeleerd? Mooi! Bekijk de mogelijkheden die wij bieden.

Vacature leerling-monteur
(18 jaar en ouder)

 

Jij zegt ja
Wij heten je welkom

Heb jij (bijna) een vmbo-diploma op zak, bij voorkeur met een technisch profiel? Of wil je een carrièreswitch maken naar de energiesector en samen met ons werk maken van een leefwereld vol nieuwe energie? Bekijk dan de mogelijkheden die wij bieden! Of neem contact op via werkenleren@stedin.net.  

Vacature werk-leertraject monteur
(15-18 jaar)

0:02 / 1:00